Επιστρέφει το Office με το original cast αλλά χωρίς Carell

Image result for office cast no steve carellΤο αγαπημένο The Office ετοιμάζεται να αναστήσει από τους νεκρούς το δίκτυο ΝΒC, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤVLine. Η ολική επαναφορά στης σειράς θα είναι στο ίδιο γνώριμο περιβάλλον, δηλαδή στα γραφεία της εταιρείας Dunder Mifflin στο Scranton της Pennsylvania, ενώ θα περιλαμβάνει παλιούς και νέους χαρακτήρες.

Δυστυχώς για τους φανς, ο Steve Carell, ο οποίος βρέθηκε στο ρόλο του μάνατζερ Michael Scott για επτά σεζόν δε θα παίζει στη νέα σειρά και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του. Το νέο Office προγραμματίζεται για τη σεζόν 2018/2019 και μέχρι στιγμής το NBC δεν έχει σχολιάσει ή επιβεβαιώσει τίποτε από όλα αυτά.

Ο πρόεδρος του NBC Bob Greenblatt έχει ήδη πει πρόσφατα πως ανάμεσα στις σειρές που θα ήθελε να αναβιώσουν είναι και το The Office. Όπως είχε δηλώσει στο Deadline:

Έχω μιλήσει με τον Greg (σσ: Daniels, o δημιουργός της σειράς τέσσερις φορές) τα τελευταία χρόνια. Πάντα λέγαμε “ίσως κάποια στιγμή, αλλά όχι ώρα“. Υπάρχει σίγουρα μια ανοιχτή πρόσκληση, αλλά δεν έχουμε κάτι να συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αν θελήσει να το κάνει, θα το έκανα.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s