«Το ξεκίνησα για πλάκα»: Ομολόγησε ο δράκος των Αμπελοκήπων

Σχετική εικόνα«Για καφρίλα το έκανα. Ξεκίνησε για πλάκα. Δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν. Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα. Και τελειώνετε γρήγορα για να φύγω να πάω στη δουλειά μου …»

Οι αστυνομικοί στο τμήμα ασφάλειας Αμπελόκηπων είχαν μπροστά τους τον άνθρωπο που είχε γίνει φόβος στους Αμπελοκήπους με επτά επιθέσεις σε γυναίκες μέσα σε ένα μήνα. Αφού τις πλησίαζε μέσα στη νύχτα, τις άρπαζε από τα πόδια και τις έριχνε στο οδόστρωμα για να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αρχικά αρνιόταν τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνε όποιον τολμούσε να την πειράξει».

Την υπόθεση χειρίστηκε η γυναίκα διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελόκηπων, η οποία παρατήρησε από την πρώτη στιγμή ότι σε όλες τις επιθέσεις ο δράστης φορούσε λευκά παπούτσια ενώ είχε και ένα ιδιαίτερο βάδισμα.

Κάθε βράδυ, μετά τις 23:00, οι αστυνομικοί έβγαιναν και έψαχναν στα σημεία όπου συνήθως χτυπούσε ο 25 χρόνος, ενώ είχαν βάλει για δόλωμα και μια αστυνομικό που φορούσε το «αγαπημένο» ρούχο του δράστη,  ένα κολάν.

Το βράδυ της Τρίτης, τον εντόπισαν λίγο πιο κάτω από το Νοσοκομείο Παίδων. Τον είδαν την ώρα που είχε «στοχεύσει» μια κοπέλα και την ακολουθούσε. Μόλις διαπίστωσαν ότι την πλησίαζε επικίνδυνα τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν. Εκείνος άρχισε το θέατρο φωνάζοντας ότι τον κλέβουν για να δημιουργήσει πανικό. Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα ορκιζόταν ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις επιθέσεις, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε μια από την γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί. Το θύμα τον αναγνώρισε  και τότε ο δράστης ομολόγησε.

Στο σπίτι του βρέθηκαν, μάλιστα, και τα ρούχα που φορούσε σε κάποιες από τις επιθέσεις και τα είχαν περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα θύματα του. Χαρακτηριστική ήταν η κόκκινη μπλούζα με τα γράμματα και τα λευκά παπούτσια.

Εκτός από τους Αμπελοκήπους είχε χτυπήσει στου Ζωγράφου και στο Σύνταγμα.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για βιασμό και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s