Χτύπησε έως θανάτου τη γυναίκα του και υπερηφανευόταν

Ο Maxim Gribanov χτύπησε μέχρι θανάτου την Anastasia Ovisiannikova. Η άτυχη 28χρονη έπεσε σε κώμα και πέθανε έξι μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Ο Maxim κατέγραψε τα βασανιστήρια που έκανε στη γυναίκα του για να τα δείξει σε φίλους του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή.

Ήταν σπίτι τους όταν η 28χρονη Anastasia του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Αφού τη χτυπούσε με μανία για ώρες, απαθανάτισε τους τρομακτικούς τραυματισμούς της. Ήθελε να καυχηθεί στους φίλους του πως την είχε υπό τον έλεγχό του.

Στην ανατριχιαστική φωτογραφία η Anastasia φαίνεται να κάθεται σε ένα καναπέ έχοντας υποστεί τρομακτικά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Θρήνος για την Anastasia

Κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και σπασμένα οστά. Έπεσε σε κώμα και πέθανε έξι μέρες αργότερα.

Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είπαν πως υπέφερε για χρόνια στο πλευρό του. Προσπαθούσε να βρει το θάρρος να τον αφήσει αφού γνώρισε έναν άλλο άντρα.

Τους έλεγε όμως ότι ήταν πολύ φοβισμένη για αυτό που θα ακολουθούσε. Για πολλά χρόνια ήταν θύμα της αμείλικτης κακοποίησής του.

Την είχε αναγκάσει να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο δημαρχείο και απειλούσε τον πατέρα και τον αδερφό της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s