Πρώην συνεργάτες του Πούτιν αποκαλύπτουν: Ήταν κασκαντέρ στα νιάτα του (pics)

Το 1971, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προπονείται με τον Βασίλι ΣεστάκοφΠρώην συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζονται ότι στα νιάτα του ο Ρωσος πρόεδρος εργαζόταν ως κασκαντέρ στο κινηματογραφικό στούντιο Lenfilm.

Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να είχε αναλάβει τις επικίνδυνες σκηνές σε τουλάχιστον δύο ταινίες με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σάμπο (ρωσική πολεμική τέχνη), Βασίλι Σεστάκοφ, ο Πούτιν είχε εργαστεί ως κασκαντέρ το 1972 στο φιλμ Izhora Battalion και στο φιλμ του 1974 Blockade.

«Ήμασταν στις ταινίες Izhora Battalion και Blockade μαζί» δήλωσε ο Σεστάκοφ, ο οποίος είναι γνωστός ως συνεργάτης στο αθλητικό σωματείο του Πούτιν για πολλά χρόνια.

«Πληρωνόμασταν καλά για εκείνη την εποχή, μου έδιναν 110 ρούβλια (το μήνα) στη δουλειά μου, ήμουν μηχανικός, αλλά όταν δούλευα σε ταινίες, έπαιρνα 75 ρούβλια την ημέρα. Ήταν πολλά χρήματα» ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Ένας άλλος πρώην αθλητής, Νικολάι Βασίλιν, που έγινε επαγγελματίας κασκαντέρ επιβεβαίωσε στο Dozhd ότι ο Πούτιν εργαζόταν ως κασκαντέρ σε ταινίες.

Υποστήριξε μάλιστα ότι έχει μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά λόγω κακής ποιότητας είναι δύσκολο να τον διακρίνει κάποιος.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ότι ο Πούτιν εργάστηκε ως κασκαντέρ.

Ο νεαρός Βλαντιμίρ Πούτιν σε προπόνηση Τζούντο

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s