Κράνη του Star Wars φτιαγμένα από τσάντες Louis Vuitton! (pics)

Κάποιοι θα τα θεωρήσουν ιεροσυλία. Άλλοι θα πουν ότι είναι τέχνη με οικολογική συνείδηση. Άλλοι θα εκτιμήσουν την ειρωνεία του όλου πράγματος. Και κάποιοι θα ψάξουν λεφτά για να τα αγοράσουν. Είναι τα κράνη χαρακτήρων του «Star Wars» που έχει δημιουργήσει ο Αμερικανός καλλιτέχνης Γκάμπριελ Ντισό από παλιές τσάντες Louis Vuitton!

Ο Νταρθ Βέιντερ, ο Κάιλο Ρεν και οι Stormtroopers γίνονται fashionistas, «σπάνε» τη μονοτονία του μαύρου και του λευκού, και γεμίζουν με το λογότυπο LV. Ο Γκάμπριελ Ντισό έχει φιλοτεχνήσει και το ρομπότ C-3PO, αλλά η προτίμησή του είναι σαφές ότι γέρνει προς τη Σκοτεινή Πλευρά…

Η δουλειά του εκτίθεται αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο iMax του Πολιτειακού Μουσείου της Ιντιάνα με αφορμή την προβολή των «Τελευταίων Jedi» και θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Ιανουαρίου. Ωστόσο όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν κάποια κομμάτια από την ιστοσελίδα του, τα οποία θα αποσταλούν μετά το πέρας της έκθεσης. Μην βιάζεστε και πολύ όμως, το κράνος του Νταρθ Βέιντερ κοστίζει 2.500 δολάρια και εκείνο του Κάιλο Ρεν 3.500!

Είναι ακριβά για μας αυτά, να ζητήσουμε από κάνα ράππερ να πάρει ένα να το φέρει πρώτος στην Ελλάδα! Αν και ακούω ότι τα φοράνε όλα γκούτσι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s