Βηρυτός: Δολοφονία-θρίλερ εργαζόμενης της Βρετανικής πρεσβείας

 Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μια Βρετανίδας που εργαζόταν στην πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Βηρυτό

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μια Βρετανίδας που εργαζόταν στην πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Βηρυτό.

Για το ιδιαίτερο θέμα έχουν ενδιαφερθεί ενδελεχώς και τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι πρόκειται για δολοφονία στον Λίβανο, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τα αίτια, που παραμένουν άγνωστα.Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, στα βόρεια της Βηρυτού

Πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν επρόκειτο για ένα έγκλημα με πολιτικά κίνητρα. Οι αρχές του Λιβάνου εξετάζουν το ενδεχόμενο η Ρεμπέκα Ντάικς να έπεσε θύμα βιασμού και κατόπιν ο δράστης να την στραγγάλισε.

«Όλοι στην πρεσβεία σοκαρίστηκαν και λυπήθηκαν βαθιά από την είδηση αυτή» είπε ο πρεσβευτής της Βρετανίας Χιούγκο Σόρτερ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Ντάικς.

Η Ρεμπέκα Ντάικς εργαζόταν στο Τμήμα Διεθνούς Ανάπτυξης (DFID), σύμφωνα με το προφίλ της σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s