Φοβερή αποκάλυψη για την δολοφονία του 2pac

Σχετική εικόνα

Ντοκιμαντέρ που ερευνά τον θάνατο του 2pac προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα προκαλεί τριγμούς στην αστυνομία του Λος Άντζελες.

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από την ημέρα που ο Tupac Shakur έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες που δεχόταν στο Λας Βέγκας μετά τον πυγμαχικό αγώνα του Μάικ Τάισον με τον Μπρους Σέλτον, όμως οι θεωρίες συνωμοσίας καλά κρατούν… Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που το A&E προχώρησε στην δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Who Killed Tupac?», στο οποίο μιλάει ο αδελφός του, Mopreme Shakur.

Σε αυτό λοιπόν, οι παραγωγοί παρουσίασαν στον αδελφό του, Mopreme Shakur ένα έγγραφο το οποίο δίνει… τροφή για νέα σενάρια. Και άδικα, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ ο δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων, Μπέντζαμιν Κραμπ έφεραν στην δημοσιότητα ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το όπλο που σκότωσε τον αδελφό του βρέθηκε, αλλά ουδέποτε παραδόθηκε στην αστυνομία του Λος Άντζελες.

«Θέλω να σου παρουσιάσω αυτό το έγγραφο από την αστυνομία του Λος Άντζελες, το οποίο είναι σοκαριστικό. Αυτό είναι απόρρητο. Αν αυτά που αναφέρει είναι αληθινά, τότε δεν ήθελαν ούτε εγώ, ούτε εσύ να το δούμε ποτέ. Βρήκαν ένα 40άρι κάλιμπερ, το οποίο έχει αναγνωριστεί πως είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του Tupac», του είπε ο Κραμπ, ρωτώντας τον αν έχει ενημερωθεί ποτέ για κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας αρνητικά απάντηση.

Ο δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων, συνέχισε την ανάγνωση, λέγοντας: «Λόγω της ευαίσθητης φύσης του θέμα, η ανεύρεση του όπλου μπορεί να προκαλέσει συναγερμό και εγκληματικές συνωμοσίες, το έγγραφο αυτό δεν πρέπει να μοιραστεί στην αστυνομία του Λας Βέγκας».

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν ένα 40άρι κάλιμπερ ανακαλύφθηκε στον κήπο ενός πολίτη το 1998, ο οποίος το παρέδωσε στην αστυνομία. Δύο χρόνια αργότερα, συνολικά 3.800 όπλα που είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία μεταφέρθηκαν στο τοπικό τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες, μεταξύ των οποίων ήταν και το συγκεκριμένο κάλιμπερ. Το 2006 τώρα, όταν ένας αστυνομικός ερευνούσε την δολοφονία του Notorious B.I.G, αναγνώρισε την διεύθυνση που βρέθηκε το όπλο ως το σπίτι που έμενε η κοπέλα ενός μέλους της συμμορίας Crips, με την οποία ήταν σε κόντρα ο 2pac και ζήτησε να γίνει βαλιστική έρευνα.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι περίμεναν… Το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί για την δολοφονία του γνωστού ράπερ…

Σχετική εικόνα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s