Το New Yorker απέλυσε γνωστό του δημοσιογράφο για σεξουαλικό σκάνδαλο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ράιν Λίζα

Μετά το Χόλιγουντ σειρά παίρνουν τα μίντια

Τα απανωτά σκάνδαλα με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του θεάματος στην ΗΠΑ δεν λένε να κοπάσουν, αφού μετά το Χόλιγουντ σειρά παίρνουν τώρα τα μίντια.

Αυτή τη φορά ο λόγος για τον γνωστό πολιτικό συγγραφέα του περίφημου αμερικανικού περιοδικού New Yorker, Ράιν Λίζα ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πρόσφατα η διοίκηση του ιστορικού περιοδικού ενημερώθηκε σχετικά με τι κατηγορίες εναντίον του και χθες τον απέλυσε. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για την υπόθεση της καταγγελίας.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ενημερωθήκαμε ότι ο Λίζα ενεπλάκη σε κάτι που εμείς θεωρούμε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά», δήλωσε μια εκπρόσωπος του περιοδικού. Ως αποτέλεσμα το περιοδικό αποφάσισε να απολύσει έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του.

Ο 43χρονος Λίζα συνεργάζεται επίσης και με το CNN. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόραση έως ότου γίνει διερεύνηση για το θέμα. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε για σημαντικό λάθος του περιοδικού καθώς δεν προηγήθηκε έρευνα για τα γεγονότα.

Σε δήλωσή του είπε ότι η απόφαση της εταιρείας να τον απολύσει πραγματοποιήθηκε βιαστικά και χωρίς πλήρη διερεύνηση των σχετικών γεγονότων και την χαρακτήρισε «ένα τρομερό λάθος» αφήνοντας να εννοηθεί πως παραβιάζονται και εργασιακά του δικαιώματα.

«Είμαι απογοητευμένος που το New Yorker αποφάσισε να χαρακτηρίσει μια σχέση που είχα με μια γυναίκα ως ανάρμοστη», είπε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s