Ο Ράιαν Ρέινολντς γίνεται «Επιθεωρητής Πικατσου»

Αποτέλεσμα εικόνας για inspector pikachu

Δυο δεκαετίες μετά την εμφάνιση στην Ιαπωνία, το 1998, του βιντεοπαιχνιδιού Pokemon – θυμόμαστε την τρέλα, εκείνη την εποχή – η μεγάλη οθόνη πρόκειται να παρουσιάσει την ταινία «Detective Picachu». Με τον Ράιαν Ρέινολντς στον ρόλο του επιθεωρητή.

Στην ταινία, ο Ρέινολντς αυτο-αναγορεύεται «σε έναν ιδιότυπο επιθεωρητή, ο οποίος είναι καλός στο να βρίσκει πράγματα».

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter «παρέα» στον Ρέινολντς θα κάνει ο Τζάστις Σμιθ (του αναμενόμενου «Jurassic World: Fallen Kingdom») και η Κάθριν Νιούτον του «Big Little Lies».

Απαγάγουν τον μπαμπά του χαρακτήρα που υποδύεται ο Σμιθ, και ο απελπισμένος γιος επιστρατεύει τον (επιθεωρητή) Πικατσού για να τον βρουν. Στην παρέα μπαίνει και η Νιούτον, μια όλο ζωντάνια δημοσιογράφος, να βοηθήσει.

Στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας θα κάτσει ο Ρομπ Λέτερμαν («Goosebumps»), ενώ την τελευταία εκδοχή του σεναρίου έχουν συγγράψει από κοινού ο Άλεξ Χιρς (είχε δουλέψει στο «Gravity Falls») και η Νικόλ Πέρλμαν (μία εκ των σεναριογράφων του «Guardians of the Galaxy»).

Η Legendary Pictures, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει εναποθέσει μεγάλες ελπίδες στην ταινία, καθώς για την ώρα το φραντσάιζ Pokemon έχει πουλήσει 300 εκατομμύρια βιντεοπαιχνίδια σ’ όλον τον κόσμο, 23,6 δισεκατομμύρια κάρτες TCG σε 74 χώρες και έκανε την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών με κινούμενα σχέδια (συνολικά, 20 κύκλοι).

Τα γυρίσματα ξεκινούν, στα μέσα Ιανουαρίου, στο Λονδίνο. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το πότε θα βγει η ταινία στις αίθουσες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s