«Ο Λούτσο Γκονσάλες πήγε να με δολοφονήσει» λέει η συζηγός του

Αποτέλεσμα εικόνας για lucho gonzalez

Ένας από τους πλέον γνωστούς Αργεντίνους άσους τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ο Λούτσο Γκονσάλες, βρίσκεται πλέον στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας (αγωνίζεται στην Ατλέτικο Παραναένσε), όμως το άσχημο για αυτόν δεν έχει να κάνει με τα αγωνιστικά του πεπραγμένα αυτή την περίοδο αλλά με τα… εξωαγωνιστικά.

Και αυτό γιατί η σύζυγός του 36χρονου Αργεντινού άσου, Αντρέια ντα Σίλβα Μάρκες Γκονσάλες, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να την σκοτώσει στις 8 Δεκεμβρίου, με τις Αρχές να έχουν αρχίσει έρευνα για την υπόθεση και τον Λούτσο Γκονσάλες να μηγ μπορεί βάσει νόμου -μέχρι να βγει η απόφαση- να την πλησιάζει στα 500 μέτρα αλλά και να δει τα παιδιά του τις επόμενες 90 μέρες!

«Ο σύζυγός μου, ο Λούτσο Γκονσάλες προσπάθησε να με σκοτώσει. Τσακωθήκαμε και προσπάθησε να με σκοτώσει. Έπειτα άδειασε το σπίτι, άρπαξε όλα τα χρυσαφικά μου, πήρε όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς μας, μπλόκαρε όλες τις κάρτες μου και έκλεψε τα χρήματά μου. Προσπάθησε να με κάνει να πεθάνω από ασφυξία και να κόψει τους καρπούς μου, με κρέμασε από ένα ραβδί και φώναζε τα παιδιά μου να έρθουν να με δουν να πέφτω από το μπαλκόνι. Φώναζε ότι θα με σκοτώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γκονσάλες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s