Γιατρός «συνταγογραφεί» οργασμούς σε γυναίκα που πάσχει από διπολική διαταραχή

Σχετική εικόνα

Μια Αυστραλή αποκάλυψε πως ο ψυχίατρος τής συνέστησε οργασμούς ως την καλύτερη θεραπεία για την ψυχική της νόσο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Whimn», η γυναίκα συμβουλεύτηκε νέο γιατρό, καθώς παλεύει με τη διπολική διαταραχή για χρόνια και δεν έχει δει γιατρειά.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε ωστόσο έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του: την ώρα που της χορήγησε τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως φαρμακευτική αγωγή και φυσική άσκηση, της πρότεινε, στο πλαίσιο της θεραπείας πάντα, να «κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί»!

Η Penny Sullivan, όπως υπογράφει, ακολούθησε κατά γράμμα τη μυστική συνταγή του γιατρού και για πρώτη φορά στη ζωή της σταθεροποιήθηκαν οι διαθέσεις της. Συχνό σεξ κάνει βέβαια με τον σύζυγό της, καθώς δεν της πρότεινε να ξενοκοιτάξει κιόλας.

Πλέον λέει πως δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει σεξ για να πάρει τα θετικά της σεξουαλικής επαφής, καθώς ένα άγγιγμα, ένα χάδι ή μια αγκαλιά μπορεί να της δώσει ό,τι και το σεξ σε θεραπευτικούς όρους.

Ο σεξολόγος Isiah McKimmie επιβεβαίωσε μάλιστα ιατρικά την ιδέα του ψυχιάτρου: «Το σεξ ανεβάζει τη διάθεσή μας καθώς απελευθερώνει ορμόνες και ενδορφίνες. Αυξάνει την ωκυτοκίνη, τη σεροτονίνη και τα επίπεδα ντοπαμίνης». Είπε όμως και κάτι άλλο:

«Επιπρόσθετα, το σπέρμα περιέχει ήπιους αντικαταθλιπτικούς παράγοντες. Οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ με τους συντρόφους τους έχει φανεί πως έχουν πιο ανεβασμένη διάθεση σε σχέση με τις γυναίκες που χρησιμοποιούν πάντα ή κυρίως προφυλακτικό»…

Σχετική εικόνα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s