Βίντεο: Κινηματογραφική σύλληψη ενόπλου στο κέντρο της Βαλτιμόρης

Βίντεο-σοκ: Κινηματογραφική σύλληψη ενόπλου στο κέντρο της Βαλτιμόρης

Προηγήθηκε καταδίωξη τουλάχιστον 20 λεπτών – Ένας πεζός τραυματίστηκε στο πόδι από τις σφαίρες – Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές

Τη δραματική στιγμή που ένοπλος άνδρας συλλαμβάνεται στη μέση ενός κεντρικού δρόμου της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, κατέγραψε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.
Ο ένοπλος άνδρας είχε ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι τον είχαν εγκλωβίσει και περικυκλώσει σε ένα σημείο, δίπλα σε μία διασταύρωση.
Κάποια στιγμή φαίνεται να ξεμένει από σφαίρες. Αμέσως ένας αστυνομικός τρέχει και πέφτει πάνω του στη θέση του οδηγού. Οι συνάδελφοί του ακολουθούν. Η ηρωική παρέμβαση του αστυνομικού προκάλεσε σοκ και δέος στην αμερικανική κοινωνία και ιδιαίτερα στη Βαλτιμόρη, με την εικόνα να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των αμερικανικών δικτύων.
Η καταδίωξη που προηγήθηκε είχε διάρκεια τουλάχιστον 20 λεπτών, με συνέπεια να κινδυνεύσουν πολλοί διερχόμενοι πολίτες, τόσο από την επικίνδυνη οδήγηση στη μεγάλη αμερικανική πόλη, όσο και από τις σφαίρες που έπεφταν με ανεξέλεγκτο τρόπο σαν βροχή.

«Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές. Συνελήφθη στο αυτοκίνητο με δύο όπλα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό, από τις σφαίρες τραυματίστηκε ένας πεζός στο πόδι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο από την κινηματογραφική επέμβαση-σύλληψη και την καταδίωξη που προηγήθηκε…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s