Ο Ντάστιν Χόφμαν ξεγυμνώθηκε σε 16χρονη και επιτέθηκε σε άλλες γυναίκες

Σχετική εικόνα

Όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις περί σεξουαλικής επίθεσης από τον διάσημο ηθοποιό Ντάστιν Χοφμαν, καθώς ακόμη τρεις γυναίκες περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο έπεσεν θύματά του.

Η Κόρι Τόμας, φίλη της κόρη του Χοφμαν, η Μελίσα Κέστερ και μία ακόμη ανώνυμη γυναίκα ανέφεραν πως ο Χόφμαν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του σε μερικές από αυτές πριν από μερικά χρόνια.

Η Κόρι Τόμας ήταν ακόμη 16 ετών όταν είδε για πρώτη φορά γυμνό άνδρα, ο οποίος ήταν και ο Ντάστιν Χοφμαν.

«Ο Ντάστιν ήταν ήταν στα χωρίσματα με τη σύζυγό του Αν Μπάιρν και ζούσε σε αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου. Μετά το δείπνο με πατέρα και κόρη περίμενα του γονείς μου να έρθουν να με πάρουν, ενώ  , όταν η κόρη του Χόφμαν έφυγε να πάει στο σπίτι της για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας», ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

Η Κόρι Τόμας

«Καθόμουν και περίμενα του γονείς μου όταν ο Χόφμαν βγήκε από το μπάνιο φορώντας μόνο μια πετσέτα η οποία “ξαφνικά” έπεσε. Καθόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σάστισα, δεν είχα δει ποτέ μου γυμνό άνδρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Και αυτός το εκμεταλλεύτηκε. Καθόταν εκεί και απολάμβανε το γεγονός αυτό» περιγράφει η Τόμας τι συνέβη.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια ενώ συνεχώς της υπενθύμιζε ότι ήταν γυμνός και αν ήθελε να δει κάτι. Τελικά ευτυχώς δεν έγινε το παραμικρό, καθώς οι γονείς της έφτασαν εγκαίρως.

Από την άλλη, στην περίπτωση της Μελίσα Κέστερ, η ίδια δεν στάθηκε και τόσο τυχερή.

H Καθριν Ρόζετερ είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό πως της έπιανε το στήθος στην φωτογραφία 
Η ίδια είναι ηθοποιός και είχε βοηθήσει κάποτε τον Χόφμαν για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι στην ταινία Ιστάρ.

Μάλιστα το περιστατικό έγινε στον ίδιο χώρο όπου βρίσκονταν και το αγόρι της, το οποίο είχε την επιμέλεια της μουσικής στο στούντιο.

Η Κέστερ, λοιπόν, μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης με τον Χόφμαν, καθώς ο ίδιος έλεγε πως δυσκολευόταν στα φωνητικά.

«Ήμασταν στο μικρό χώρο και με αρπάζει έτσι ώστε και οι δύο να κοιτάμε έξω. Στην αρχή πίστευα ότι ήταν κάτι αστείο γιατί νόμιζα ότι με κρατάει για να τραγουδήσει καλύτερα. Αλλά ξαφνικά κυριολεκτικά μου έβαλε δάχτυλο κάτω από το εσώρουχό μου. Μου έβαλε τα δάχτυλά του. Και αυτό για το οποίο νιώθω χειρότερα είναι το γεγονός ότι δεν ήξερα τη να κάνω. Πάγωσα. Ήταν σοκαριστικό» περιγράφει τι ακολούθησε. Ο Χόφμαν σταμάτησε μόνο όταν τελείωσε το γύρισμα και η μόνη του αντίδραση ήταν να γελάσει.

Φωτογραφία: AP

Η τρίτη γυναίκα, η οποία παραμένει ανώνυμη, υποστήριξε ότι ο διάσημος ηθοποιός τις επιτέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος κατά την επιστροφή τους από ένα πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της ίδιας ταινίας. Παρ΄όλα αυτά όπως υποστηρίζει, μετά την επίθεση ακολούθησε μία καυτή νύχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του με την συναίνεσή της.

Πάντως, εκπρόσωποι του Χόφμαν μίλησαν για το γεγονός, λέγοντας μόνο πως οι παραπάνω τρεις κατηγορίες είναι δυσφημιστικά ψευδείς.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s