Γυναίκα δείχνει τα τραύματα που της δημιούργησε ο μποξέρ πρώην σύντροφος της για να δείξει τις συνέπειες της ενδοοικογενειακής βιας

Αυτές οι τρομακτικές εικόνες δείχνουν το μελανιασμένο πρόσωπο μιας γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε από τον μποξέρ πρώην σύντροφό της την ώρα που τα παιδιά της κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Η 37χρονη Sarah Wheatley, μιλάει με θάρρος για το μαρτύριό της και λέει ότι θέλει να δείξει τους τρομακτικούς τραυματισμούς που υπέστη για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα ενδοοικογενειακής βiας.

Ο πρώην σύντροφός της, ο Russell Mason από το Wyken του Coventry, συνελήφθη και θα παραμείνει στη φυλακή για 20 μήνες.

Ο 35χρονος μποξέρ, ο οποίος εργαζόταν ως εκπαιδευτής πυγμαχίας σε γυμναστήριο στο Coventry, καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ για επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη.

Η Wheatley και η οικογένειά της είναι αναστατωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου, αφού πιστεύουν ότι η τιμωρία του Mason είναι πολύ χαλαρή.

Η Wheatley δέχθηκε επίθεση από τον Mason στις 8 Σεπτεμβρίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Jurys Inn, στην Broad Street του Μπέρμιγχαμ, στο οποίο έμειναν μαζί τους και οι δύο κόρες της ηλικίας δύο και πέντε ετών.

Το ζευγάρι ήταν μαζί μόλις δώδεκα εβδομάδες.

Η Wheatley είπε πως ο Mason είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας εκείνο το βράδυ και πως έπεσε κατευθείαν στο κρεβάτι λίγο πριν βάλει τις κόρες της για ύπνο.

“Αφού κοιμήθηκαν τα κορίτσια πήγα στο μπαρ για να πάρω ένα μπουκάλι κρασί για μένα,” είπε η Wheatley.

“Όταν επέστρεψα, πήγα και κάθισα στο μπάνιο – αντί να ανάψω το φως της κρεβατοκάμαρας και να ξυπνήσω τα κορίτσια που κοιμόντουσαν – και μίλησα με τους φίλους μου στο Facebook.”

“Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι εμφανίστηκε στην πόρτα και είπε ‘με ποιον μιλάς;;;’ και του είπα ότι είμαι στο Facebook. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα άλλο.”

“Ξύπνησα και προσπάθησα να συνέλθω, αλλά δεν μπορούσα, πρέπει να με χτύπησε ξανά.”

“Θυμάμαι να ξυπνάω, να αγγίζω τη μύτη μου και να βλέπω αίμα στα δάχτυλά μου.”

“Με έσερνε από το μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα και συνέχισε να με χτυπάει. Όταν συνήλθα και είδα ότι εκείνος κοιμόταν, πήγα να ζητήσω βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Ούτε που ξέρω πώς κατάφερα να κατέβω τις σκάλες.”

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο και ο Mason συνελήφθη ενώ η Wheatley μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Wheatley υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση όπως κάταγμα ρινικών οστών.

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν από την αδελφή της Danielle στο Facebook δείχνουν την Wheatley στο νοσοκομείο με δύο μαύρα μάτια και μώλωπες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της.

“Θα μπορούσε να με σκοτώσει. Έσπασε τη μύτη μου, οι γιατροί στο νοσοκομείο νόμιζαν ότι είχα αιμορραγία στον εγκέφαλο και δεν μπορούσα καν να περπατήσω για μια εβδομάδα.”

“Το μόνο μέρος του προσώπου μου που δεν είχε μώλωπες ήταν το στόμα μου. Ήταν τρομακτικό.”

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην σύντροφός της πήγε στη φυλακή, η Wheatley δήλωσε ότι ήταν απογοητευμένη από την απόφαση και θέλει να ασκήσει έφεση κατά της ποινής.

“Νομίζω ότι είναι ένα αστεία η ποινή του,” είπε.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά από τέτοια επίθεση “έφαγε” μόνο 20 μήνες.”

“Η αστυνομία παίρνει όλο και πιο σοβαρά την ενδοοικογενειακή βiα, αλλά το δικαστήριο δεν βάζει τις ποινές που πρέπει.”

“Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει δικαιοσύνη.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s