Απίστευτο: Εβγαλε το ακρυλικό νύχι μόνη της, σπίτι της και έπαθε σηψαιμία -Της έκοψαν το δάχτυλο [εικόνες]

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε μία μητέρα 4 παιδιών στην Αγγλία, η οποία έπαθε σηψαιμία επειδή αφαίρεσε ένα ψεύτικο (ακρυλικό) νύχι από τον αντίχειρά της.

Συγκεκριμένα, η Τσέρι αποφάσισε να προσθέσει ακρυλικά ψεύτικα νύχια πάνω από τα δικά της, αλλά όταν μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να τα βγάλει δεν πήγε σε κάποιο ινστιτούτο, όπως θα έπρεπε, αλλά αποφάσισε να το κάνει μόνη της με αποτέλεσμα να αφαιρέσει και το δικό της νύχι.

Τέσσερις εβδομάδες μετά την αφαίρεση, η 33χρονη πήγε στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να της ακρωτηριάσουν τον αντίχειρα,  καθώς είχε προσβληθεί από σηψαιμία, κι όλα αυτά από ένα ψεύτικο νύχι.

Μάλιστα, παρ΄όλο που η ίδια είχε ένα μεγάλο κόψιμο στο χέρι της, όπως ανέφερε ήταν τόσο απασχολημένη με το να φροντίζει τα παιδιά της και κυρίως το 6 μηνών μωρό της με αποτέλεσμα να μην δώσει καμία σημασία.

Το ότι διέτρεχε κίνδυνο μάλιστα το έμαθε όταν πήγε στον γιατρό επειδή ήταν άρρωστη, όπου εκεί ο ειδικός αντιλήφθηκε πως ο αντίχειρά της είχε γίνει μοβ και την έστειλε αμέσως σε χειρούργο.

 

Μετά από χειρουργείο της αφαιρέθηκε η κορυφή του αντίχειρά της, ενώ τώρα η Τσέρι αποφάσισε να πει την ιστορία της δημοσίως για να προειδοποιήσει τις γυναίκες τους κινδύνους που ελλοχεύει η αφαίρεση ακρυλικών νυχιών στο σπίτι.

«Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αφού έβγαλα το νύχι γιατί το κόψιμο στο χέρι μου ήταν πολύ μικρό. Το άφησα έτσι και το ξέχασα τελείως», ανέφερε η ίδια λέγοντας πως τώρα δεν μπορεί να πιάσει τίποτα και είναι ακόμη επιρρεπής σε λοιμώξεις, αλλά τουλάχιστον είναι ευγνώμων που δεν έχασε όλο τον αντίχειρά της.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s