Έπιασαν και ξεφτίλισαν το βιαστή ενός 8χρονου κοριτσιού.

Ένας άντρας ο οποίος φέρεται να πιάστηκε στα πράσα ενώ προσπαθούσε να βιάσει ένα 8χρονο κοpίτσι αναγκάστηκε να γδuθεί και να περπατήσει σε όλη την κοινότητα γuμνός. Το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Santa Brigida στο Μπουένος Άιρες. Οι εικόνες δείχνουν τον άντρα, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής, να διαπομπεύεται δεμένος με σκοινί για 8 τετράγωνα πριν τον παραδώσουν αυτοί που τον έπιασαν στην αστυνομία.

Όταν φτάνει στο όχημα της αστυνομίας, μία αστυνομικός του βγάζει το σκοινί, του φοράει χειροπέδες και τον βάζει γuμνό στο όχημα, ενώ ο κόσμος συγκεντρώνεται γύρω και του φωνάζει προσβολές.“Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε”, ακούγεται ένας άντρας να φωνάζει, ενώ μια γυναίκα λέει: “Έκφuλε! Δέστε τον πίσω από το αυτοκίνητο.”

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα από τους ντόπιους με τη λεζάντα “Οι γείτονες εφάρμοσαν δικαιοσύνη όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας άντρας ήταν έτοιμος να βιάσει ένα 8χρονο κοpίτσι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει το αθώο κοpιτσάκι”.

Δεν υπάρχουν νέα ως προς το τι μέτρα θα λάβει η αστυνομία εναντίον του ή ποιες ήταν οι αποδείξεις που οδήγησαν τους γείτονες να τον ξεφτιλίσουν με αυτό τον τρόπο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s