Νέα Υόρκη: Καταγγελία – φωτιά για δωμάτιο… βιασμού σε εστιατόριο! (ΦΩΤΟ)

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Καταγγελία - φωτιά για δωμάτιο... βιασμού σε εστιατόριο! (ΦΩΤΟ)

Sάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα – αποκάλυψη των New York Times που αφορά στο δημοφιλές εστιατόριο του Μανχάταν «Spotted Big» για το οποίο κατήγγειλαν ότι έχει ένα δωμάτιο… βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν πολλές καταγγελίες γυναικών οι οποίες αναφέρουν πως ο τελευταίος όροφος του εστιατορίου είχε μετατραπεί σε δωμάτιο όπου ο συνιδιοκτήτης, Κέν Φριντμαν, και ο κοκκινομάλλης ξακουστός σεφ, Μάριο Μπατάλι, ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους.

Μαζί με κάποια μέλη του εστιατορίου, οι δυο τους συγκεντρώνονταν στο εν λόγω δωμάτιο όταν το εστιατόριο έκλεινε. Ο συνιδιοκτήτης, όπως φαίνεται στο δημοσίευμα, είχε αναφέρει σε όσους είχαν πρόσβαση πως σε αυτό τον όροφο ότι οι κανόνες του εστιατορίου δεν ίσχυαν, με αποτέλεσμα όσοι παρευρίσκονταν εκεί να μπορούν να επιτίθενται σεξουαλικά στις γυναίκες υπαλλήλους.

Η Τζέιμι Σιτ, πρώην διευθύντρια του εστιατορίου, δήλωσε ότι ήταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το 2008, όταν αναγκάστηκε να επέμβει, καθώς είδε στην κάμερα ασφαλείας ότι ο Μπατάλι, μεθυσμένος, τραβούσε, χτυπούσε και φιλούσε μια γυναίκα που φαινόταν να έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Εν τω μεταξύ, ακόμη μία πρώην υπάλληλος αποκάλυψε στους Times, ότι το παρατσούκλι του Μπατάλι ήταν «Κόκκινη Απειλή». «Είχε προσπαθήσει να αγγίξει το στήθος μου και μου έλεγε ότι ήταν πολύ όμορφο.Καθώς σέρβιρα τα ποτά στο τραπέζι του, μου είπε ότι θα έπρεπε να καθίσω στο πρόσωπο του φίλου του».

Ο Μπάταλι πάντως απάντησε γραπτώς στους Times λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν και δεν θυμάμαι αυτές τις συγκεκριμένες καταγγελίες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συμπεριφέρθηκα φρικτά». Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω μαγαζί είναι από τα αγαπημένα διασήμων, όπως της Κιμ Καρντάσιαν και του Λεονάρντο Ντι Καπριο.

Ο σεφ, Μάριο Μπατάλι

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Καταγγελία - φωτιά για δωμάτιο... βιασμού σε εστιατόριο! (ΦΩΤΟ)

Ο συνιδιοκτήτης,  Κέν Φριντμαν

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Καταγγελία - φωτιά για δωμάτιο... βιασμού σε εστιατόριο! (ΦΩΤΟ)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s