Ινδία: Γυναίκα συνελήφθη για σχέδιο «αντικατάστασης» του άντρα της από τον εραστή της μέσω πλαστικής

Swati and Sudhakar Reddy

Δύο εραστές στην Ινδία κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον σύζυγο της γυναίκας και μετά προσπάθησαν μέσω πλαστικής χειρουργικής να τον…αντικαταστήσουν (με τον άνδρα εραστή).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBCέριξαν οξύ στο πρόσωπο του άνδρα εραστή σε μια «στημένη» επίθεση, και σχεδίαζαν να πουν ότι (το πρόσωπο) άλλαξε μετά από πλαστική εγχείρηση, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας Τελανγκάνα.

Οι γονείς του συζύγου πίστεψαν την ιστορία και πλήρωσαν τα έξοδα του νοσοκομείου- ωστόσο ο αδελφός του υποψιάστηκε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι όταν πήγε να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο, και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία προχώρησε σε τεστ δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανακάλυψε την αναντιστοιχία.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του συζύγου κατήγγειλε το ζευγάρι των εραστών για φόνο. Η σύζυγος, Σουάτι Ρέντι, έχει συλληφθεί, και ο εραστής της, Ρατζές Αγιάκολου, θα συλληφθεί μόλις ολοκληρωθεί η φροντίδα των εγκαυμάτων του και λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο σύζυγος, Σουντχακάρ Ρέντι, φέρεται να σκοτώθηκε τη νύχτα της 26ης Νοεμβρίου και το πτώμα του να εξαφανίστηκε την επόμενη ημέρα, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ρέντι έχει ομολογήσει τον φόνο.

Ο Ρατζές Αγιάκολου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Νοεμβρίου, με τη Ρέντι να ενημερώνει τους συγγενείς του συζύγου της για την υποτιθέμενη επίθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς του Σουντχακάρ Ρέντι πίστεψαν όντως πως ήταν ο γιος τους που χρειαζόταν περίθαλψη στο νοσοκομείο, και πλήρωσαν τα νοσοκομειακά έξοδα (500.000 ρουπίες- περίπου 7.750 δολάρια). Ωστόσο, τα σχέδιά των εραστών ανέτρεψε η επίσκεψη του αδελφού του Ρέντι στο νοσοκομείο στις 9 Δεκεμβρίου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s