Αγγλία: Έριξε πετρέλαιο από την καμινάδα για να εκδικηθεί οικογένεια

Ένας άνδρας, τον οποίον αναζητούσαν οι αρχές για την επίθεση εμπρησμού που στοίχισε τη ζωή σε τρία παιδιά, συνελήφθη μπροστά σε πλήθος εξοργισμένου κόσμου.

Ο ύποπτος είναι ένας 23χρονος άνδρας, τον οποίο έσυραν από το αυτοκίνητο του αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στο Walkden στην Αγγλία.

Η επίθεση που δέχτηκε η οικογένεια είναι σοκαριστική. Ο άνδρας έριξε πετρέλαιο από την καμινάδα, μόλις λίγες ώρες αφού τους είχε απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει. Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες, τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ η μητέρα και η μικρή αδερφή τους παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Η οικογένεια ενημέρωσε τις αρχές για τις απειλές και μάλιστα η αστυνομία βρισκόταν στο σπίτι τρεις ώρες πριν την επίθεση. Νεκροί είναι η 14χρονη Ντέμι, ο 8χρονος Μπράντον και η 7χρονη Λέισι.

Η 35χρονη μητέρα νοσηλεύεται και δεν γνωρίζει για το θάνατο των παιδιών της, ενώ η 3χρονη κόρη της, Λία, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει το έγκλημα ως δολοφονία με χρήση φωτιάς. Έχουν συλλάβει συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων μία είναι γυναίκα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s