7 Διάσημοι που μισούν τα Χριστούγεννα

Lady Gaga

Σχετική εικόνα

Απεχθάνεται τόσο τα Χριστούγεννα, ώστε να το αποδείξει σε μια live εμφάνισή της. Σε μια συναυλία της στην London O2 Arena το 2010, το κοινό της την παρακολούθησε να παίρνει ένα πλαστικό παιχνίδι στη μορφή του Άγιου Βασίλη, να του δαγκώνει το κεφάλι και να τον καρφώνει με το τακούνι της.

Colin Firth

Mια ακόμη περίπτωση οπού τα φαινόμενα απατούν, καθώς ο Firth, όπως και ο Grant, έχει παίξει αρκετές φορές σε ταινίες με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Ωστόσο, ο Βρετανός σταρ έχει πει ότι νιώθει «ένα βαθύ μίσος για τα Χριστούγεννα – είναι σχεδόν θλιβερό. Είμαι πολύ προσεκτικός στο να μην βάλω ραδιόφωνο, γιατί παίζουν συνέχεια αυτή την ανυπόφορη μουσική».

Noel Gallagher 

Δεν περιμέναμε αγγελάκια και κάλαντα από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα των Oasis, ωστόσο, ο Noel μισεί πολλά περισσότερα: τη γαλοπούλα, τα φαγώσιμα, τις διαφημίσεις και τον Άγιο Βασίλη – για τον οποίο, μάλιστα, δεν μίλησε ποτέ στην κόρη του.

Ozzy Osbourne

Είναι γνωστός ως Πρίγκιπας του Σκότους (Prince of Darkness), άρα σίγουρα δεν θα του άρεσαν τα κόκκινα καλσόν και τα πράσινα δέντρα. Όπως έχει πει, «Μισώ τα Χριστούγεννα. Τα μισώ. Τα πάντα σταματάνε. Όταν έπινα, ήταν καλή δικαιολογία για να μείνω μεθυσμένος για δύο εβδομάδες. Τώρα απλώς τα μισώ. Πρέπει να ξετυλίξω όλα αυτά τα δώρα. Τι θλιβερή κατανάλωση χαρτιού».

Karl Lagerfeld

Μισεί το κιτς, αντιπαθεί τις φλύαρες υπερβολές, ενώ επηρεάζει τις εξελίξεις της υψηλής μόδας όσο ελάχιστοι – φυσικά και ο Karl Lagerfeld θα αντιπαθούσε όλη τη γιορτινή διαδικασία, εν τούτοις, του αρέσει να στολίζει ένα δέντρο με ασημί μπάλες, καθώς του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια.

Hugh Grant

Αποτέλεσμα εικόνας για hugh grant

Είναι πρωταγωνιστής του «Love Actually» μια από τις πιο πετυχημένες και διάσημες Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ωστόσο, ο ίδιος περνά τις εορταστικές διακοπές του σε μουσουλμανικές χώρες για να αποφύγει όλη τη εμπειρία. Μάλιστα, επειδή το μήλο πέφτει κάτω απ′ τη μηλιά, συχνά τον συνοδεύει ο πατέρας του, που επίσης μισεί τα Χριστούγεννα.

Marion Cotillard

ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES

Η βραβευμένη Γαλλίδα ηθοποιός είναι φανατικά ενάντια στην παράδοση της ανταλλαγής δώρων. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, απλώς δεν είναι τύπος των Χριστουγέννων και ήταν έτσι από παιδί: η μητέρα της θα την ρωτούσε τι θέλει να της φέρει ο Άϊ Βασίλης, κι εκείνη δεν ήθελε τίποτε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s