Στη φυλακή η τραγουδίστρια που «προκάλεσε» τρώγοντας μια μπανάνα

Στη φυλακή η τραγουδίστρια που «προκάλεσε» τρώγοντας μια μπανάνα

Η 25χρονη Σαϊμάα Αχμέντ, γνωστή με το ψευδώνυμο Shyma, έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τις εμφανίσεις της και τα σέξι βίντεοκλίπ της. Με το τελευταίο της ωστόσο μπήκε πραγματικά σε μπελάδες καθώς εμφανίστηκε με εσώρουχα, να τρώει «προκλητικά» μια μπανάνα. Και μέσα σε μία αίθουσα με νεαρούς άνδρες ενώ στον πίνακα ήταν γραμμένο «Τάξη #69».

Το περιεχόμενο του βιντεοκλίπ έκανε τους ακραίους κύκλους της Αιγύπτου να τη φτάσουν μέχρι το δικαστήριο και εν τέλει να καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση. Κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε για ακολασία και για τη δημοσιοποίηση απρεπούς υλικού. Η Shyma πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 10.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 450 ευρώ).

Το δικαστήριο της απαγόρευσε να τραγουδήσει ξανά το συγκεκριμένο άσμα ενώ λέγεται πως και η δισκογραφική της αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία.

Η υπεράσπιση της τραγουδίστριας αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης συμπεριέλαβε τις σκηνές στο βίντεο χωρίς την έγκριση της. Ο σκηνοθέτης καταδικάστηκε και αυτός σε δύο έτη φυλάκισης.

 

Σχετική εικόνα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s