Δάφνη: Και υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του «τυφλού» βιαστή της 22χρονης

Αποτέλεσμα εικόνας για βιαστή δάφνη

Νέες αρρωστημένες και ποινικά κολάσιμες πράξεις του 52χρονου «τυφλού» που είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο κατηγορούμενος για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, έκρυβε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που εντόπισε η Αστυνομία στο ημιυπόγειο κολαστήριο του στη Δάφνη.

Για το λόγο αυτό η Εισαγγελία άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παιδική πορνογραφία σε βάρος του 52χρονου.

Στο επίμαχο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που κατάσχεσε η Αστυνομία φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε σήμερα (12/12) για την υπόθεση αυτή στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (14/12).

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου του 2017, αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και βρήκαν την 22χρονη φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

 

Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την Αστυνομία στο «κολαστήριο» όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η κόρη τους βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Σχετική εικόνα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s