Συγκλονίζουν τα αίτια της αυτοκτονίας 23χρονης πορνοσταρ-

Συγκλονίζουν τα αίτια της αυτοκτονίας της 23χρονης πορνοσταρ August Ames (Μερτσέντες Γκραμπόφσκι στο πραγματικό της όνομα). 

Η August Ames κρεμάστηκε στο σπίτι της δύο ημέρες μετά από δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο Twitter.
Στις 3 Δεκεμβρίου, η πορνοστάρ έκανε ανάρτηση στην οποία εξηγούσε γιατί αρνήθηκε να κάνει πορνό γκέι και προειδοποιούσε την αντικαταστάτριά της. Όπως έγραψε αρνήθηκε για λόγους «safety», πρόληψης.

Τότε, ξέσπασε ένας χείμαρρος κατηγοριών εναντίον της για «ομοφοβία».
Στην απάντηση της η πορνοστάρ ισχυρίστηκε ότι και η ίδια είναι bisexuel και ότι δεν ίσχυαν όσα της καταλόγιζαν.

Επώνυμοι ηθοποιοί γκέι την έβριζαν δημόσια ενώ ένας από αυτούς τη συμβούλευε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Παρά τις προσπάθειες της τα αρνητικά σχόλια συνεχίζονταν. Το τελευταίο μήνυμα που ανέβασε ήταν ένα  «fuck you all» και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα social media. Δύο ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η αυτοκτονία της.

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στα εφηβικά της χρόνια λέγοντας ότι  το στήθος της άρχισε να γίνεται τεράστιο στα 17 χρόνια της, γεγονός που της έδωσε τη φήμη της πόρνης.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε υποστεί πρωκτικό βιασμό ως έφηβη («butt rape») και από τότε δεν έκανε ποτέ σεξ με τον ίδιο τρόπο, γιατί της θύμιζε αυτόματα τον βιασμό της.

Δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος την είπε ψεύτρα όταν σε ηλικία 12 ετών του εξομολογήθηκε ότι ο παππούς την άγγιζε σεξουαλικά, ενώ η μητέρα της, έπασχε από διπολισμό, την κατανοούσε περισσότερο, αλλά με τον δικό της αρρωστημένο τρόπο. Από την ίδια διπολική διαταραχή έπασχε και η August Ames.

Στην ερώτηση ποιο ήταν το χειρότερο πράγμα που της ζητούν στο Twitter, η August μίλησε για τους διάφορους φαν της που της ζητούν να κάνει άσεμνες σκηνές.

Αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος ήταν ο ακριβής λόγος που η 23χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, η συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι δεχόταν συνεχή παρενόχληση στα social media από τους φαν της.

Ένας της απειλούσε με θάνατο, άλλοι  έδιναν χρήματα σε συγγενείς της για να μάθουν το τηλέφωνο και την διεύθυνσή της, ενώ κάποιος άλλος στα 15 της χρόνια την πρότεινε ηρωίνη για να ξεγυμνωθεί.

 

H Ames ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη πορνογραφικών ταινιών Kevin Moore. Ο Moore μίλησε στο περιοδικό Adult Video News για τον τραγικό θάνατό της.

«Ηταν το πιο ευγενικό πλάσμα που έχω γνωρίσει, ήταν ο κόσμος μου» δήλωσε.

Μερικοί από την ομοφυλοφιλική κοινότητα πίστεψαν ότι η πορνοστάρ ήταν ομοφοβική και την πίεσαν ψυχολογικά με τα σχόλια της. Όταν η αυτοκτονία της έγινε γνωστή, τότε οι πραγματικοί ομοφοβικοί πήραν το λόγο και ξεσπάθωσαν εναντίον των γκέι, κατηγορώντας τους για δολοφονία.

Μια μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε στις ΗΠΑ και τον Καναδά, μετά τον θάνατο της August Ames και τονίζεται ότι οι πορνοστάρ θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως επαγγελματίες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s