Σοκ στον Παναθηναϊκό, τέλος ο Θεοδωρόπουλος με γραπτή δήλωση!

Σοκ στον Παναθηναϊκό, τέλος ο Θεοδωρόπουλος!

Βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό, καθώς ένα 24ώρο μετά την πρόθεση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου να βοηθήσει την κατάσταση στην ομάδα, με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι σταματάει κάθε προσπάθεια!

Η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου:

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Είναι φανερό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενστάσεις για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία του 60χρονου επιχειρηματία, ότι μπροστά στην έκταση που πήρε το θέμα της συνάντησης με τους παλαίμαχους αλλά και στις προσδοκίες που εσφαλμένα καλλιεργήθηκαν, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι «δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα».

Οπως είχε ξεκαθαρίσει δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά μαζί με 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας, θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Αλλά βλέποντας ότι αυτή η πρόθεση του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν! a
gazzetta.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s