Ζάκυνθος: Σοκ για υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον πατέρα της

Σχετική εικόνα

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου, υπόθεση, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορά σε ένα μικρό κοριτσάκι, που, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, πριν από λίγες ημέρες, δέχτηκε μια ανώνυμη καταγγελία, ότι, 47χρονος πατέρας βίαζε την 13 κόρη του, ακολούθως και με μεγάλη διακριτικότητα, για λόγους αυτονόητους, ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, ενώ το μικρό κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο και παιδοψυχολόγο και αφού συγκεντρώθηκε όλο το απαραίτητο υλικό, αυτό, περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών για να αξιολογηθεί.

Κατόπιν, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, άσκησε ποινική δίωξη και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s