«Φως» στην δολοφονία του Αλγερινού στα Εξάρχεια – Τον κατέσφαξαν με σπασμένα μπουκάλια

Δράστες της άγριας δολοφονίας στα Εξάρχεια είναι τρία άτομα από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 23, 29 και 31 ετών, από τους οποίους ο πρώτος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία του 26χρονου ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, κυρίως υπηκόων Αλγερίας και Μπαγκλαντές, με αφορμή διαμάχη για τη διανομή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων και τα τρία άτομα που περιλαμβάνονται στους δράστες της ανθρωποκτονίας.

Τον έσφαξαν με σπασμένα μπουκάλια

Το θύμα, μαζί με φίλο του αλλοδαπό, πλησίασαν τον 23χρονο συλληφθέντα και διαπληκτίστηκαν μαζί του. Τότε επενέβηκαν οι άλλοι δυο και τους επιτέθηκαν με σπασμένα μπουκάλια, μαζί με άλλους άγνωστους ομοεθνείς τους, προκαλώντας στον 26χρονο Αλγερινό καίριο πλήγμα στην τραχηλική χώρα.

Σημειώνεται, ότι αμέσως μετά την επίθεση, ομοεθνείς του θύματος που πληροφορήθηκαν το περιστατικό, αναζήτησαν τους υπαίτιους στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν τον 29χρονο δράστη και τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι, για αντεκδίκηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, αμέσως μετά την επίθεση, ομοεθνείς του θύματος που πληροφορήθηκαν το συμβάν, αναζήτησαν τους υπαίτιους στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν τον 29χρονο δράστη και τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι, για αντεκδίκηση.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s