Σοκ: Ανακάλυψε ότι ο πατριός της είχε… 2.500 γυμνές φωτογραφίες της (Photos)

Η ανήλικη κοπέλα είχε έντονες υποψίες ότι ο πατριός της απατούσε τη μητέρα της κι έτσι αποφάσισε να το διερευνήσει, ψάχνοντας τα πράγματά του αλλά και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ εκείνος απουσίαζε από το σπίτι. 

Οι αποκαλύψεις, όμως, δυστυχώς υπερέβαιναν όσα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, καθώς μέσα στον υπολογιστή του πατριού της βρήκε χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες ήταν τραβηγμένες από κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 48χρονος σε χώρους του σπιτιού.

 Ο Matthew Bordeaux, ο οποίος διέμενε για 7 ολόκληρα χρόνια με την ανήλικη και τη μητέρα της, είχε τοποθετήσει τις μικροκάμερες με ακρίβεια χιλιοστού ώστε να καταγράφουν όλες τις κινήσεις της κοπέλας, ενώ οι κάμερες εντοπίστηκαν μέσα σε μία ντουλάπα στο δωμάτιο της έφηβης αλλά και στον εξαερισμό του μπάνιου του σπιτιού.
Η κοπέλα ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της και τις αστυνομικές αρχές, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης συλλαμβάνοντας τον 48χρονο, ενώ πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι να καταβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s