Ο Χρυσαυγίτης υπάλληλος της Βουλής και αρχισυνδεσμίτης της θύρας 7 που συνελήφθη στην «ενέδρα» του Μετς

Αποτέλεσμα εικόνας για ξύλο στο μετς

Ένας 37χρονος υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄ Αθήνας,  μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού μορφώματος στη Βουλή των Ελλήνων, οδηγός και συνοδός του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχισυνδεσμίτης των οπαδών της θύρας 7 του Ολυμπιακού, είναι ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες χούλιγκαν της «ενέδρας» που στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που επικαλείται το TheToc, ο  Αν. Σ. συμμετείχε ενεργά στην ομάδα των περίπου 50 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιτέθηκαν σε αυτούς του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν οι «αντίπαλοι» έβγαιναν από το κλειστό γυμναστήριο. Εκτός από παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα του αθλητικού νόμου κατηγορείται και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ έριξε στο οδόστρωμα αστυνομική μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές. Ένας ακόμη συλληφθείς είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της επίθεσης οπαδών του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στη Λ. Συγγρού. Οι εννέα συλληφθέντες, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, για οκτώ από αυτούς διατήρησε την κράτηση και τους παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ένας 16χρονος από την Αλβανία.

Ο 37χρονος αρχισυνδεσμίτης του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που μπήκε στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και έγινε μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από τη Θύρα 7, ωστόσο αξιωματικοί των αρμοδίων υπηρεσιών ισχυρίζονται ότι εξακολουθεί να ελέγχει την κατάσταση, καθώς οι «διάδοχοί» του βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Ο κατηγορούμενος χούλιγκαν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι «σκιά» του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον μεταφέρει και συνοδεύει παντού, όπως τον Μάιο του 2012 στο Προεδρικό Μέγαρο! Κατείχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, η οποία του είχε αφαιρεθεί με τις «περικοπές», ωστόσο από τον Μάρτιο του 2017 κατέχει και πάλι δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές εξετάσεις!

Ο 37χρονος διορίστηκε σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή μαζί με τρεις ακόμη ομοϊδεάτες του, μεταξύ των οποίων και ένας βουλευτής που παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω «φόρτου εργασίας», με το σχετικό ΦΕΚ να καταγράφει: «Αν. Σ, του Νικολάου (ΑΔΤ ……….), ΔΕ κατηγορίας».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s