Η Χριστίνα Παππά μίλησε πρώτη φορά για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαϊνης

Η Χριστίνα Παππά μίλησε πρώτη φορά για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαϊνης

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα το Κολωνάκι μίλησε, για πρώτη φορά, η Χριστίνα Παππά, παίρνοντας θέση για την αναφορά του ονόματός της στην υπόθεση, αλλά και κάνοντας γνωστό πως έχει κινηθεί νομικά.

«Αρωσταίνω με αυτά που ακούω και βλέπω», είπε η ηθοποιός, καλεσμένη στο πλατό του Tatiana Live και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη, να έχουν άμεση σχέση με το κύκλωμα. «Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων οι οποίοι ήταν πάρα πολύ άδικοι. Μιλήσανε για μένα και τον γιο μου για ένα πράγμα που είναι σκληρό. Κατηγορείστε με για ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό είναι ό,τι πιο σκληρό υπάρχει!», συνέχισε.

Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή, η Χριστίνα επεσήμανε πως τα δημοσιεύματα ενέπλεξαν ανθρώπους της showbiz με στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε, γιατί η Δικαιοσύνη ξέρει ποιοι είναι οι ένοχοι και ποιοι οι αθώοι. Όμως, γι’ αυτούς τους ανθρώπους που μας έκαναν κακό με αυτά τα ψέματα, που τα έγραψαν για να πουλήσουν τις φυλλάδες τους, έχω βάλει πέντε δικηγόρους και έχω τσουβάλια αγωγές. Θα τους κυνηγάω ακόμα και νεκρή!», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη εμπλοκή της στην υπόθεση αφορά στη συνεργασία της στο εστιατόριο με τον άνθρωπο που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος, για τον οποίο δεν γνώριζε ότι ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών όπως του καταλογίζουν.

Παράλληλα, τόνισε πως η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως, από την εν λόγω ιστορία, τόσο ο γιος της, όσο και η μητέρα της, πήγαν στο νοσοκομείο.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s