Το σαρκαστικό γράμμα ενός μπαμπά στο σχολείο της κόρης του

Screenshot_1.png

Ένας μπαμπάς από την Αυστραλία κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα σε ένα βράδυ και όλα αυτά χάρη στο εξαιρετικό χιούμορ του και τον τρόπο που επέλεξε για να πατάξει στον σεξισμό στο σχολείο της κόρης του.

Ο Stephen Callaghan ανέβασε τις προάλλες ένα γράμμα στον λογαριασμό του στο Twitter, το οποίο και έστειλε στον διευθυντή του σχολείου της 12χρονη κόρης του Ruby. Αφορμή για την επιστολή του στάθηκε μια «σχολική δραστηριότητα» στην οποία θα συμμετείχαν οι μαθητές, κατά τη διάρκεια της οποίας η τάξη της κόρης του θα χωριζόταν σε δύο ομάδες: τα κορίτσια θα πήγαιναν στη βιβλιοθήκη του σχολείου για να φτιάξουν τα μαλλιά τους και να βαφτούν, ενώ τα αγόρια θα πήγαιναν στο τοπικό κατάστημα με εργαλεία και μηχανήματα συντήρησης, το Bunnings. Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Και παρότι ο Callaghan δεν έχει πρόβλημα με το η κόρη του να φροντίζει την εμφάνισή της όπως θέλει, ο αδιανόητος σεξιστικός χαρακτήρας αυτής της δραστηριότητας, πόσο μάλλον στο πλαίσιο σχολικού μαθήματος, ήταν εκείνο που τον εξόργισε και τον οδήγησε στο να γράψει την ακόλουθη επιστολή. Η οποία ξεχειλίζει από σαρκασμό και έξυπνο χιούμορ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s