Απίστευτο: Καμμένος 22χρονος τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για microwave head 22 cementing

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε το όχημα της πυροσβεστικής στα Μίντιναλντς, που ανταποκρίθηκε στο τηλεφώνημα για απεγκλωβισμό ενός 22χρονου σε μία αποθήκη.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος, του οποίου ο δείκτης ευφυίας πρέπει να είναι υπό το μηδέν, είχε αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, το οποίο προέβλεπε να βάλει τσιμέντο σε ένα φούρνο μικροκυμάτων και μετά να βάλει το κεφάλι του μέσα, αφού φυσικά το είχε καλύψει με σακούλες.

Ε ναι λοιπόν, σε ένα φούρνο μικροκυμάτων… Για τέτοια ιδιοφυΐα μιλάμε. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όταν το τσιμέντο στέγνωσε, το κεφάλι του κόλλησε μέσα, δεν μπορούσε να το βγάλει έξω και οι φίλοι του μετά από προσπάθειες 1,5 ώρες, αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική.

Στο μεσοδιάστημα είχαν φροντίσει να του ανοίξουν έναν νέο αεραγωγό, καθώς ο προηγούμενος είχε κλείσει, προκειμένου να μπορεί να αναπνέει όμως το έκανε με πολύ δυσκολία.

«Όσο αστείο και αν φαινόταν στην αρχή, η κατάσταση δεν ήταν καθόλου για πλάκα. Εύκολα θα μπορούσε να είχε πεθάνει από ασφυξία. Κάναμε μία βίντεο κλήση στο τεχνικό μας τμήμα και μας έδωσε οδηγίες για το τί θα έπρεπε να κάνουμε», δήλωσε ο επικεφαλής του οχήματος.

Φυσικά δεν παρέλειψε να πει πως ενδεχομένως σε αυτή την ώρα που η ομάδα του ήταν απασχολημένη με το συγκεκριμένο περιστατικό, να χρειαζόταν να ανταποκριθεί για κάποιο άλλο σοβαρότερο και να μην μπορούσε.

Για αυτό ζήτησε από όλους να είναι πιο προσεκτικοί…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s