Δύο φόνοι και μια αυτοκτονία με κατάνα στο Τόκιο

Αποτέλεσμα εικόνας για nagako tomioka

Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της μια οικογενειακή διαμάχη που βγήκε εκτός ελέγχου, όπως όλα δείχνουν, στο Τόκιο. Μια ιέρεια του Σιντοϊσμού βρέθηκε νεκρή μέσα στον ναό Tomioka Hachinangu, δολοφονημένη με ιαπωνικό σπαθί. Ο δράστης σκότωσε ακόμα μια γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η 58χρονη Nagako Tomioka δέχθηκε επίθεση από τον 56χρονο Shigenaga Tomoika την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο δολοφόνος της ήταν ο μικρός της αδελφός.

Μια 30χρονη γυναίκα που ήταν μαζί του επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον οδηγό του αυτοκινήτου της 58χρονης με σπαθί σαμουράι, αν και τα τραύματά στον ώμο και το στέρνο του δεν θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή του.

Έχοντας σκοτώσει την αδελφή του, ο 56χρονος σκότωσε και τη νεαρότερη γυναίκα με σπαθί και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό του.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για τα κίνητρα των φόνων και της αυτοκτονίας, αλλά τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως η πηγή του κακού φαίνεται να ήταν κάποια οικογενειακή διαμάχη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Shigenaga είχε στείλει το 2006 απειλητικό γράμμα στην αδελφή του στο οποίο της έγραφε πως «θα τη στείλει στην κόλαση».

Αποτέλεσμα εικόνας για nagako tomioka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s