Τι γίνεται με τον Σουμάχερ;

Συνεχίζει τη μάχη ο Schumacher!

Σαφής στην ασάφειά του ήταν ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, όταν στο περιθώριο εκδήλωσης όπου τιμήθηκε ο Michael Schumacher, κλήθηκε να μιλήσει για αυτόν.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εντάχθηκε στο Hall of Fame και στη σχετική τελετή εκ μέρους βρέθηκε η επί σειρά ετών μάνατζέρ του και υπεύθυνη Τύπου, Sabine Kehm. Η Γερμανίδα εκπροσωπεί όλη την οικογένεια από το ατύχημα του Schumacher τον Δεκέμβριο του 2013 ενώ παράλληλα, βρίσκεται στο πλευρό του γιου του, Mick, που αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή Formula 3.

Ο Todt λοιπόν, που ήταν επικεφαλής της Ferrari στα χρόνια αυτοκρατορίας της ιταλικής ομάδας όταν ρόλο ηγέτη είχε ο Schumi, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πιο επιτυχημένου οδηγού όλων των εποχών αλλά και στην οικογένειά του με την οποία έχει ισχυρούς δεσμούς.

«Μας λείπει ο Michael. Είναι όμως εδώ, μάχεται ακόμα. Χαίρομαι που έχουμε εδώ τη Sabine, θα ήθελα να είναι και ο Mick αλλά έχει δοκιμές στην Ισπανία ενώ η Corinna είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Michael είναι ξεχωριστός, ξεχωριστός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωριστός για μένα», είπε ο Todt.

Με τον υιό και τη σύζυγο απόντες, στη σκηνή εκ μέρους των Schumacher ανέβηκε η Kehm. Με τη σειρά της, αυτή είπε απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους: «Όλοι ξέρουμε πως ο Michael θα έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε. Πάντα ένιωθε σεβασμό για όλους και θα ένιωθε περήφανος αν ήταν εδώ. Αυτό που τον έκανα τόσο ξεχωριστό, τόσο επιτυχημένο, ήταν η αγάπη του για το σπορ. Κι αυτή τον συνδέει με όλους εσάς».

H Kehm μιλώντας στα ΜΜΕ τις ημέρες νοσηλείας του άτυχου Michael αμέσως μετά το ατύχημα

Ο Schumacher εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε υπέρ-σύγχρονο ιατρικό κέντρο, όπου δίνει τη μεγάλη μάχη της ανάκαμψης από εκείνο το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s