Νέο άλμπουμ με 10 ακυκλοφόρητα τραγούδια «βγάζει» ο Τζίμι Χέντριξ!

Αποτέλεσμα εικόνας για jimi hendrix

Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους του Τζίμι Χέντριξ, καθώς η Sony Music Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου μέρους της επικής τριλογίας με ακυκλοφόρητα τραγούδια του θρύλου της ροκ, στις 9 Μαρτίου του 2018.

Το “Both Sides Of The Sky” όπως είναι ο τίτλος του άλμπουμ, περιλαμβάνει 13 κομμάτια (τα 10 από αυτά κυκλοφορούν για πρώτη φορά) που ηχογραφήθηκαν την περίοδο 1968-1970. Το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε CD, ψηφιακή μόρφή αλλά και σε βινύλιο περιλαμβάνει επίσης τραγούδια που έπαιξε ο Χέντριξ με τους: Στίβεν Στιλς, Joni Mitchell, Λόνι Γιάνγκμπλαντ και Τζόνι Γουίντερ. Επίσης σε πολλά από τα κομμάτια παίζει η περιβόητη Band of Gypsys με τον Τζίμι Χέντριξ στην κιθάρα, τον Μπίλυ Κοξ στο μπάσο και τον Mπάντι Μάιλς στα ντραμς.

Αξίζει να θυμίσουμε πως τα δυο προηγούμενα άλμπουμ της τριλογίας αυτής ήταν τα “Valleys Of Neptune” (2010) και “People, Hell And Angels” (2013).

“Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αυτές τις σημαντικές ηχογραφήσεις στους θαυμαστές του Τζίμι με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που το πετυχαίνουμε αυτό”, εξηγεί ο Τζον Μακ Ντέρμοτ, ένας από τους συμπαραγωγούς του άλμπουμ μαζί με τη Τζέινι Χέντριξ και τον Έντι Κράμερ.

Η Τζέινι Χέντριξ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “Experience Hendrix” και αδερφή του Τζίμι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το “Both Sides Of The Sky είναι ουσιαστικά η τήρηση μιας υπόσχεσης που είχαμε δώσει ο ένας στον άλλο. Είχε πει ότι εκείνος θα φρόντιζε εμένα και εγώ εκείνον. Με τη μουσική του και διατηρώντας το έργο του, τιμούμε ο ένας τον άλλον”.

Το tracking list του “Both Sides Of The Sky”

1. Mannish Boy
2. Lover Man
3. Hear My Train a Comin’
4. Stepping Stone
5. $20 Fine
6. Power of Soul
7. Jungle
8. Things I Used to Do
9. Georgia Blues
10. Sweet Angel
11. Woodstock
12. Send My Love to Linda
13. Cherokee Mist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s