Έψαχνε γυναίκα από γραφείο συνοικεσίων και έπεσε πάνω στην αδερφή του!

Σχετική εικόνα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα:

45χρονος Πατρινός, ανύπαντρος επισκέφθηκε γραφείο συνοικεσίων στο κέντρο της Πάτρας, με σκοπό το γάμο. Για κακή του τύχη, τον γνώρισαν με 50χρονη χήρα που τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν η αδερφή του!!!

Ο 45χρονος Πατρινός, ανύπαντρος, επισκέφθηκε γραφείο συνοικεσίων στο κέντρο της Πάτρας, με σκοπό το γάμο. Όλα έβαιναν καλώς, με τους ιδιοκτήτες του γραφείου μετά απο συναντήσεις μαζί του, να σκιαγραφούν το προφίλ του 45χρονου και βάσει αυτού να του δίνουν μια λίστα με γυναίκες, προκειμένου να αποφασίσει ποια τον ενδιαφέρει και θα επιθυμούσε να γνωρίσει. Κοιτώντας τις φωτογραφίες, συνέβη κάτι που του προκάλεσε σοκ.

Μέσα στις υποψήφιες νύφες, βρισκόταν η 50χρονη χήρα αδερφή του η οποία είχε απευθυνθεί στο ίδιο γραφείο για τον ίδιο σκοπό.

Μάλιστα επειδή το επίθετο που είχε δώσει στο γραφείο ήταν του εκλιπόντος συζύγου της και όχι το πατρικό, οι υπεύθυνοι δεν γνώριζαν πως θα προέκυπτε συγγένεια.

Μόλις κατάλαβε πως επρόκειτο για την αδερφή του, αποχώρησε από τα γραφεία, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συνέβη, ενώ δεν είπε το παραμικρό στους ιδιοκτήτες του γραφείου συνοικεσίων, καθώς ντρεπόταν για αυτό που του συνέβη.

Μάλιστα τηλεφώνησε αμέσως στην αδελφή του από την οποία και ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος, καθώς όπως είπε τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Το περιστατικό κυκλοφόρησε από φίλους του 45χρονου, στους οποίους και το διηγήθηκε.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s