Σοκ! Χειροπέδες σε 23χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της

Michelle Schiffer (above), a 23-year-old world history teacher, has been arrested after she allegedly had sex with a former male teenage student. She was charged with improper relationship with a student and sexual assault of a child 

Χειροπέδες σε 23χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για ακατάλληλη σχέση και σεξουαλική επίθεση σε παιδί.

Η Michelle Schiffer είναι καθηγήτρια Ιστορίας στο Cypress Springs High School του Τέξας και πιάστηκε «στα πράσα» με τον ανήλικο μαθητή της σε πάρκινγκ τοπικού εστιατορίου.

Η νεαρή καθηγήτρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη. Ο δικαστής όρισε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη στις 30.000 δολάρια.

Όρισε ότι η 23χρονη δεν θα πρέπει να έρθει ξανά σε επαφή με κανέναν κάτω των 18 ετών. Η Michelle φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι γνώρισε τον μαθητή, που τότε ήταν 15 ετών (τώρα είναι 16), στο εστιατόριο. Εκεί του πρότεινε να πάνε στο σπίτι ενός φίλου για να κάνουν σεξ.

Από την πλευρά του ο μαθητής υποστηρίζει πώς τον πήρε μια φορά από το πάρκο και κατέληξαν να κάνουν σεξ σε πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τον δικαστήριο, οι δυο τους έκαναν πολλές φορές σεξ μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η δασκάλα ανέφερε πως κάπνισαν μαριχουάνα μαζί μέσα στο αμάξι της.

Η 23χρονη απομακρύνθηκε από το σχολείο και παρέμενε σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να διερευνηθούν οι καταγγελίες. «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους μαθητές μας και να μην ανεχόμαστε ανάρμοστες σχέσεις».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s