Σοκ σε πτήση της Thomas Cook: Εξερράγη ο κινητήρας του αεορπλάνου

Σχετική εικόνα

Υπήρξαν επίσης αναφορές πως λιποθύμησαν επιβάτες εξαιτίας της έλλειψης κλιματισμού και νερού

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Thomas Cook. Εξερράγη ο κινητήρας του αεροπλάνου στην απογείωση.

Σκηνές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Thomas Cook που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κούβα – Μάντσεστερ στις 27 Νοεμβρίου. Εξερράγη ο κινητήρας του αεροπλάνου στην απογείωση.

«Είδαμε τον κινητήρα να εκρήγνυται. Το αεροπλάνο κατέβηκε ξαφνικά. Η μηχανή είχε πάρει φωτιά. Φαίνονταν φλόγες στο πίσω μέρος του αεροπλάνου», σχολίασε ο επιβάτης Brian Kennedy.
O 64χρονος Joseph Farnhill, που επέβαινε επίσης στην πτήση, περιέγραψε ότι έβλεπε τον καπνό. «Είμαστε τυχεροί που είμαστε ζωντανοί. Αν είχε συμβεί αργότερα θα γινόταν έκρηξη και θα πεθαίναμε όλοι».

Ο πιλότος ήταν αναστατωμένος από το συμβάν τόνισε ο Gareth Swan που ταξίδευε με τη σύζυγό του. «Ήταν τρομοκρατημένος. Μιλούσε με σπασμένη φωνή. Ακουγόταν σαν να πρόκειται να ξεσπάσει σε κλάματα. Στο σημείο αυτό συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ σοβαρό». Ένα μέλος της καμπίνας, όπως σημείωσε, έκλαιγε και το προσωπικό έλεγε στους επιβάτες πως «είσαστε πολύ τυχεροί που είστε ζωντανοί».

Ορισμένοι επιβάτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τον τρόπο που η Thomas Cook χειρίστηκε το περιστατικό. Ισχυρίστηκαν ότι κράτησαν επιβάτες μέχρι και 4 ώρες στο αεροπλάνο. Αλλά και πως έδωσαν προτεραιότητα να βγουν στους premium επιβάτες όταν έφτασε η στιγμή να αποβιβαστούν. Υπήρξαν επίσης αναφορές πως λιποθύμησαν επιβάτες εξαιτίας της έλλειψης κλιματισμού και νερού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s