Πήραν κεφάλια στον Ολυμπιακό: Τέσσερις αποχωρήσεις σοκ!

Αποτέλεσμα εικόνας για καπίνο

Mαζικές εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό, που προβαίνει σε μία ολική εκκαθάριση του ρόστερ του με τέσσερις ηχηρές αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό του.

Πιο θορυβώδης, αυτή του Στέφανου Καπίνο. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μάιντς και θεωρήθηκε ως ο διάδοχος του Ρομπέρτο, έχασε φέτος τη θέση του βασικού μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αποχωρεί από το λιμάνι μετά από 2,5 χρόνια στο λιμάνι.

Ένα άλλο μεγάλο όνομα που αποχωρεί άμεσα από τους Πειραιώτες είναι ο Μεχντί Καρσελά. Ο Βελγο-Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε μετά Βαΐων και Κλάδων το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και αποχωρεί κι αυτός άδοξα, δίχως να έχει αφήσει το αποτύπωμα του στους «ερυθρόλευκους».

Οι άλλες δύο άμεσες αποχωρήσεις ήταν σαφώς πιο προβλεπόμενες, αφού οι Σάσα Ζντιέλαρ και Χρβόγε Μίλιτς δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Τάκη Λεμονή και ήταν κοινό μυστικό ότι θα αποχωρούσαν κι αυτοί από το λιμάνι.

Μία κίνηση που ταράζει τα νερά στο Ρέντη, σε μία κίνηση που δείχνει την σαφή διάθεση του Ολυμπιακού να συρρικνώσει το ρόστερ του και να «τελειώσει» παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Οι τέσσερις παίκτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να φέρουν προτάσεις για να συνεχίσουν σε νέα ομάδα, ενώ μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται με την δεύτερη ομάδα.

 

sdna.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s