10 πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνεις Google Search!

Σχετική εικόνα

Για το καλό σου.
Το Google είναι πολύτιμη βοήθεια για οτιδήποτε ψάχνεις. Υπάρχουν, όμως, και οι φορές που μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες.

Ιδού η λίστα με τα 10 πράγματα τα οποία ΔΕΝ πρέπει να ψάξεις!

1. Τα συμπτώματά σου

OK, υπάρχουν πολλά αξιόπιστα sites που ειδικεύονται σε ιατρικά θέματα, όμως το να αναζητήσεις πληροφορίες για τα συμπτώματά σου στο διαδίκτυο δε θα σε βοηθήσει. Αντιθέτως, θα σε αγχώσει και θα πανικοβληθείς. Επομένως, αν δεν αισθάνεσαι καλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκευτείς έναν πραγματικό γιατρό.

2. Οτιδήποτε εγληματικό ή παράνομο

Αυτό είναι σοβαρό. Μπορεί, όντως, να θες να ψάξεις πράγματα όπως “πώς φτιάχνεται μια βόμβα” ή “πώς να φτιάξετε αμφεταμίνες” καθαρά από περιέργεια. Ωστόσο, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτές οι αναζητήσεις μπορεί να τραβήξουν την προσοχή των υπηρεσιών ασφαλείας και ναρκωτικών και η διεύθυνση IP σου να αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων τους. Δε νομίζω να θες!

3. Καρκίνος

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όσα λιγότερα γνωρίζεις, τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να κοιμηθείς. Υπάρχουν τόσα πολλά είδη καρκίνου και στα περισσότερα, τα συμπτώματα είναι πάρα πολύ κοινά και παράλληλα άκακα όπως ζαλάδες, ναυτία, αδυναμία κτλ. Δεν είναι δύσκολο να πανικοβληθείς, λοιπόν, χωρίς λόγο.

4. Κοριοί

Σίγουρα θα έχεις ακούσει τα χειρότερα γι’ αυτά τα μικρά τέρατα. Ίσως είχαν δαγκώσει κάποιον γνωστό σου κάποτε. Όμως, αν θες να κλείσεις μάτι απόψε… Μην ψάξεις γι’ αυτούς. Please don’t!

5. Δερματικές παθήσεις

Υπάρχουν πολλές παθήσεις που συνδέονται με το δέρμα και οι περισσότερες είναι άσχημες. Βέβαια είναι πολύ καλύτερο να μην τις γνωρίζεις από το να έρθεις αντιμέτωπος μ’ αυτές τις εικόνες.

6. Πνεύμονες καπνιστών

Καπνιστής ή μη καπνιστής σίγουρα γνωρίζεις το πόσο κακό κάνει το τσιγάρο στους πνεύμονες. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από εικόνες πνευμόνων χρόνιων καπνιστών οπότε θα φρικάρεις πολύ. Αν βέβαια θες έναν “δυνατό” λόγο για να κόψεις το κάπνισμα τότε google it!

7. Επικίνδυνα ζώα


Αν δεν θέλεις να σου δημιουργηθούν καινούριες φοβίες, μείνε μακρυά από αυτήν την αναζήτηση. Υπάρχουν πολλά τέτοια ζώα -αν όχι στην χώρα σου- σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Απόφυγε να τα ψάξεις αν σ’ αρέσουν τα ταξίδια.

8. Το όνομά σου


Μη σοκαριστείς αλλά ναι, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα στο internet. Επομένως, μη φρικάρεις αν δεις μια άσχημη φωτογραφία από το facebook account σου πχ  παρόλο που την έχεις διαγράψει. Ουπς!

9. Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων.

Καλά, αυτό δεν πρόκειται να σε φοβήσει ή να σε βάλει φυλακή αλλά είναι περίεργο. Σε κάποιους προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση αυτή η διαδικασία και κάποιους τους αηδιάζει. Όπως και να ‘χει είναι χάσιμο χρόνου.

10. Γέννες

Όλοι έχουμε δει σκηνές από γέννες σε ταινίες. Γυναίκες που ουρλιάζουν, βρίζουν, υποφέρουν, ναι δεν απεχει πολύ απ’ την πραγματικότητα αλλά είναι τόσο αγχωτικό. Άσε που αν είσαι γυναίκα μπορεί να μη θες να κάνεις παιδί μετά απ’ αυτό!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s