Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα – Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)

Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα - Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)

Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα. Εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου της Δυτικής Αχαΐας ΕΛΑΔΑ, εντόπισαν σε ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαΐας, εικόνες που σίγουρα θα τους μείνουν χαραγμένες για αρκετό καιρό στο μυαλό.

Άγνωστοι είχαν κρεμάσει ένα σκύλο από δέντρο, με το άτυχο ζώο να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο. Οι εθελοντές ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία που προσέτρεξε στο σημείο, ενώ υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστου για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: “Ιδού άνθρωπε τι έκανες.. Εύχομαι εάν υπάρχει Θεός να στο ανταποδώσει εσένα και στην οικογένειά σου… Σήμερα το πρωί δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν πολίτη για ένα ζωάκι κρεμασμένο σε έναν ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαίας.

Αμέσως πήγα στην αστυνομία και φύγαμε με το περιπολικό για να δούμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συντελέσει κάποιος ο οποίος χρίζει ιατρικής παρακολούθησης. Με σκάνερ ελέγξαμε το ζωάκι για τσιπάκι σήμανσης και δεν είχε, έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για μήνυση κατά αγνώστου..

Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο διοικητή, τον αξιωματικό υπηρεσίας και τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαίας Για την άψογη συνεργασία, και συμπεριφορά που δείχνουν απέναντι μας.

Όμως υπάρχουν και άλλοι φορείς του κράτους που πρέπει να συνεργάζονται μαζί μας , όπως Δασαρχείο και θηροφυλακή. Ήδη ξεκινάμε διαδικασία και θα ζητήσουμε συνάντηση με τους κυρίους αυτούς για να δούμε τι αρμοδιότητες έχουν. Ξέρω τι λέω».

 

Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα - Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)  Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα - Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)  Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα - Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)  Φρίκη στην Δυτική Αχαΐα - Κτήνη κρέμασαν σκύλο (σκληρές εικόνες)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s