Τρίκαλα: Τρένο σκότωσε τον Κώστα Μαλανδρινό – Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος – Εικόνες σοκ στη διάβαση [vid]

Τρίκαλα: Τρένο σκότωσε τον Κώστα Μαλανδρινό – Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος – Εικόνες σοκ στη διάβαση [pics, vid] | Newsit.gr

Ο Κώστας Μαλανδρινός είναι ο νεκρός του φοβερού πρωινού δυστυχήματος στα Τρίκαλα. Ο 51χρονος με καταγωγή από το Μυρόφυλλο Πύλης διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Βαλομάνδρι.

Ο άτυχος άνδρας δούλευε σε επιπλάδικο στα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένος και μοναχογιός και η μητέρα του μένει στην Αγία Μονή. Τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από μαρτυρίες του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας αλλά και της υπαλλήλου που χειρίζεται την χειροκίνητη μπάρα στη διάβαση, ο άτυχος οδηγός δεν έκοψε καθόλου στη διάβαση, περνώντας με φόρα κάτω από τις μπάρες με το αυτοκίνητό του.

Όμως εκείνη τη στιγμή περνούσε το τρένο και έγινε η παράσυρση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Η τραγική ειρωνεία για τον μηχανοδηγό

Ο μηχανοδηγός ο οποίος υποβάλλεται στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις, ήταν σε άδεια απολύσεως και μετά την άδεια θα συνταξιοδοτηθεί.

Το δρομολόγιο το έκανε για άλλον συνάδελφο, λόγω έλλειψης.

Οι εικόνες από το δυστύχημα στα Τρίκαλα

Περίπου στις 08.30 το πρωί τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Καλαμπάκα παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Κηπακίου.

Παρά το γεγονός ότι οι μπάρες είχαν ήδη κατεβεί, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ένα αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω στις γραμμές. Το τρένο το παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ύστερα από πολύ ώρα προσπάθειας απεγκλωβισμού από τα διασωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, απεγκλωβίστηκε το άψυχο σώμα του Κώστα Μαλανδρινού…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s