Στο νοσοκομείο Ρούπα Μαζιώτης, κάνουν απεργία πείνας εδώ και 21 μέρες επειδή δεν τους αφήνουν να επικοινωνήσουν με το γιο τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαζιώτης ρούπα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής, ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, οι οποίοι κάνουν απεργία πείνας εδώ και 21 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μαζιώτης και Ρούπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κρατουμένων «Άγιος Παύλος».

Αιτία όπως φαίνεται είναι η εξάντληση της υγείας τους εξαιτίας της απεργίας πείνας στην οποία υποβάλουν τους εαυτούς τους, εδώ και 21 ημέρες, διεκδικώντας την υλοποίηση μιας σειράς αιτημάτων όπως, την έξοδο από την απομόνωση του Νίκου Μαζιώτη, την απόσυρση διατάξεων του νέου σωφρονιστικού κώδικα και την διερεύνηση ωραρίου των επισκεπτηρίων μεταξύ τους όσο και με το παιδί τους.

Οπως αναφέρει ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπάρχει ενημέρωση από τον υπεύθυνο της εξωτερικής φρουράς ότι θα μπορέσουν να έχουν κάποια επικοινωνία με τον γιο τους.

«Η ενημέρωση αυτή για την επικοινωνία με το παιδί τους, δεν προέρχεται από «επίσημα χείλη» των υπευθύνων των φυλακών Κορυδαλλού. Κρίθηκε όμως αναγκαία η μεταφορά τους άμεσα», σημειώνεται στην ανάρτηση.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s