Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

melissaropoulou-eirini-goneis2.png

Η στάση και η κατάθεση της 19ης από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης και πλέον βρίσκεται στη φυλακή είναι αυτή που θα καθορίσει και την ποινή της τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο iefimerida.gr αν η ίδια δηλώσει αθώα, αλλά στο δικαστήριο αποδειχθεί ένοχη – που είναι και το πιθανότερο σενάριο- η ποινή της θα φθάσει έως και τα 25 χρόνια κάθειρξης. Αν από την άλλη, δηλώσει ένοχη το δικαστήριο θα της επιβάλλει μικρότερη ποινή, πιθανόν 15 – 18 χρόνια. Και στις δυο περιπτώσεις, το 19χρονο μοντέλο θα εκτίσει τα 3/5 περίπου της ποινής της.

Στις ακροάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, η αίτησή της για αποφυλάκιση με εγγύηση και παραμονή στην πόλη του Χονγκ Κονγκ με παρακολούθηση έχουν απορριφθεί. Το ποσό της εγγύησης ήταν 100.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ, περίπου 11.000 ευρώ.

Η επόμενη ακρόαση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο, δύσκολα θα διαφοροποιηθεί από τις προηγούμενες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s