Ο McGregor πλάκωσε έμπορο κοκαΐνης και τώρα απειλείται η ζωή του (pics)

Αποτέλεσμα εικόνας για mcgregor gif

Θα περίμενε κανείς πως δεν θα υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο που θα τα… έβαζε με τον Conor McGregor, εκτός φυσικά αν μιλάμε για κάποιον αθλητή του MMA ή τουλάχιστον πυγμάχο επιπέδου Mayweather. Η πραγματικότητα όμως είναι κάπως διαφορετική, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Ο Ιρλανδός, την Κυριακή το βράδυ σε μία παμπ, έσπευσε να υπερασπιστεί ένα νεαρό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που αποδείχθηκε οτι ήταν μέλος της ενός εκ των ισχυρότερων καρτέλ κοκαΐνης στην χώρα, με την ονομασία Kinahan. Ο Notorius τον χτύπησε και κάπου εκεί άρχισε η… περιπέτειά του.

Για να καταλάβετε το πόσο αδίστακτη είναι η συγκεκριμένη συμμορία, αρκεί να σας αναφέρουμε οτι στην βεντέτα που είχε ανοίξει με το αντίπαλο κύκλωμα που έχει την ονομασία «Huch», συνολικά έχασαν την ζωή τους 11 άτομα, ένας εκ των οποίων ήταν ο κολλητός του αρχηγού Graham «The Wig» Whelan.
The Wig is a senior figure in a gang led by Christy 'The Dapper Don' Kinahan, pictured
Ο David Byrne δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 στο Regency Hotel του Δουβλίνου όταν μέλη της αντίπαλης συμμορίας ντυμένα ως γυναίκες και αστυνομικοί, προσπάθησαν να σκοτώσουν τον γιο του αφεντικού, τον Daniel, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο McGregor έχει μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά με τους περισσότερους από αυτούς, καθώς η περιοχή Κρούμλιν στο Δουβλίνο, είναι μία από τις πιο… κακόφημες στην χώρα, όμως αυτό δεν φαίνεται να είναι ικανό να τον… σώσει από τα μπλεξίματα.
Φωτογραφία του χρήστη Conor McGregor.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Μεγάλη Βρετανία, απαίτησαν από τον Ιρλανδό 900.000 ευρώ, διαφορετικά θα τον σκοτώσουν! Όμως ακόμη και αν ο Notorius δεχθεί να τους πληρώσει, θα είναι σίγουρος οτι πλέον δεν τον κυνηγάνε; Μάλλον όχι, γιατί και τα μέλη της οικογένειας «Huch» είχαν πληρώσει 250.000 ευρώ, προκειμένου να αρθεί η διαταγή εκτέλεσης του Gary Hutch, αλλά το 2015 βρέθηκε δολοφονημένος στην Ισπανία.
GARY2

The Irish Daily Star initially reported a 'top celebrity punched a mobster's dad' 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s