Καλιφόρνια: Αντρας «ολοκλήρωνε» μέσα στο νερό και το μέλι μιας συναδέλφου του στο γραφείο

Ενας 27χρονος άντρας από την Καλιφόρνια είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες και κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση για ανάρμοστες και αποτρόπαιες πράξεις που έκανε στον χώρο εργασίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβενς Μιλανκάστρο, ή αλλιώς Στίβενς Μίλαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα αυνανιζόταν στη δουλειά του και εκσπερμάτωνε μέσα στο μπουκάλι νερό, το βάζο με το μέλι και πάνω στο ποντίκι του κομπιούτερ μιας γυναίκας συναδέλφου του.

Το κλειστό κύκλωμα που ήταν τοποθετημένο στο χώρο εργασίας του, τον «έπιασε» να αυνανίζεται και μετά να τοποθετεί το σπέρμα του στο μπουκάλι που έπινε νερό μια συνάδελφός του, αλλά και στο βάζο με το μέλι που είχε στο γραφείο της.

Η νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πέταξε δύο φορές το μπουκάλι με το νερό επειδή ήταν… θολό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το μέλι και έτσι δεν κατάλαβε ότι και εκεί ο δράστης είχε αφήσει το σπέρμα του.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν βρήκε «λερωμένο» μέχρι και το ποντίκι του υπολογιστή της. Τότε κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα εκείνοι να ενεργοποιήσουν αμέσως το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και να διαπιστώσουν την αρρωστημένη πράξη του 27χρονου δράστη.

Ο Στίβενς Μιλανκάστρο κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s