Βίντεο-σοκ: Καρχαρίας-τίγρης κολυμπά δίπλα σε λουόμενους στο Μαϊάμι

Αποτέλεσμα εικόνας για SHARK SWIMMING NEXT TO PEOPLE MIAMI

Μια κάμερα από ένα drone κατέγραψε ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο, καθώς «συνέλαβε» έναν καρχαρία-τίγρη να κολυμπά σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από ανυποψίαστους λουόμενους σε παραλία του Μαϊάμι.

Το μήκους περίπου τριών μέτρων σαρκοβόρο κήτος διακρίνεται κάποια στιγμή να εντοπίζει τους λουόμενους και να τους πλησιάζει, αλλά ευτυχώς γι’ αυτούς αλλάζει κατεύθυνση προτιμώντας να κυνηγήσει άλλα θηράματα.

Το βίντεο τράβηξε προ ημερών ο φωτογράφος Κένι Μελέντεζ, που ήθελε να απαθανατίσει από αέρος την παραλία του Μαϊάμι. Όταν αντιλήφθηκε πόσο άμεσος ήταν ο κίνδυνος που αντιμετώπισαν οι κολυμβητές από τον καρχαρία τίγρη έμεινε με ανοικτό το στόμα. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά για να τους βοηθήσει: «Σοκαρίστηκα όταν είδα πόσο κοντά πλησίασε ο καρχαρίας τον άνδρα, αλλά ανάσανα με ανακούφιση όταν άλλαξε πορεία. Ο άνδρας που στεκόταν όρθιος στο νερό δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται την παρουσία του καρχαρία παρά το μέγεθός του. Φαίνεται ότι τράβηξε την προσοχή του το drone, καθώς έστρεψε το βλέμμα του ψηλά.»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s