Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Ο καλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός για όλη την οικογένεια είναι το Κέντρο Πολιτισμού-Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» καθώς από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου θα διοργανώνονται εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Φέτος τις γιορτές, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περάσουν ιδιαίτερες εορταστικές στιγμές, με ένα πλούσιο και διαφορετικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τη μαγεία των ημερών!

Αυτήν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και φέτος σημαίνοντας την έναρξη των εορταστικών του εκδηλώσεων που θα είναι όλες με ελεύθερη είσοδο. Η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και σχήματα, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ντύσουν μουσικά τη γιορτή. Την ίδια μέρα, το ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει και τη μεγάλη του χριστουγεννιάτικη έκπληξη, δηλαδή το παγοδρόμιο που στήνεται ήδη πάνω στο Κανάλι! Αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα το εγκαινιάσουν παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό show υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, λίγο πριν παραδώσουν την σκυτάλη σε μικρούς και μεγάλους. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι σε μουσικές επιλογές του δημοσιογράφου και DJ, Προκόπη Δούκα, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη μουσική σε δεκάδες πάρτι και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., με παγοπέδιλα να βρίσκονται στη διάθεση όσων δεν έχουν δικά τους. Οι παγο-βόλτες θα διαρκούν 40 λεπτά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί εκτός των άλλων, πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και το δέντρο, να κάνουν οικογενειακώς πικνίκ με τον Αϊ-Βασίλη, να τυπώσουν ευχετήριες κάρτες με προσωπικές ευχές, να χορέψουν κάτω από την ντισκομπάλα, να μάθουν πώς αναβοσβήνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και γιατί όχι, να πλέξουν και να κεντήσουμε παρέα με τη γιαγιά ή τον παππού.

Η «Μαίρη Πόπινς» και η οικογένεια φον Τραπ της «Μελωδίας της Ευτυχίας» ζωντανεύουν μεταξύ άλλων στην μεγάλη οθόνη της αίθουσας «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται παραμύθια σαν άλλος Αϊ-Βασίλης και ο χρόνος αλλάζει με μια ξεχωριστή γιορτή πυροτεχνημάτων! Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Λ. Συγγρού 364 17674 Καλλιθέα Αττική, Ελλάδα

Δείτε ό,τι πρόκειται να παίξει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s