Πατέρας έκοψε το πέος του γιου του με τσεκούρι για να διώξει τα… κακά πνεύματα

Πατέρας έκοψε το πέος του γιου του με τσεκούρι για να διώξει τα... κακά πνεύματα

Είσαι σίγουρος πως το σπίτι σου έχει καταληφθεί από κακά πνεύματα. Ένας 19χρονος γιατρός- μάγος σου λέει πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις είναι να θυσιάσεις τον 13χρονο γιο σου. Και εσύ το κάνεις. Αδιανόητο; Κι όμως. Έγινε στην Ινδία το περασμένο Σάββατο.

Εκεί ένας 39χρονος πατέρας, ο Ram Gopal Patel, έκοψε το πέος του γιου του, Rupesh, με ένα τσεκούρι, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να διώξει τα κακά πνεύματα που είχαν «στοιχειώσει» το σπίτι.

Οι γείτονες της οικογένειας, στη Baloda Bazaar της κεντρικής Ινδίας, είπαν στους αστυνομικούς πως ο πατέρας έλεγε συνεχώς το τελευταίο διάστημα πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα φτάσεις σε αυτή την αδιανόητη πράξη.

Όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο πατέρας είχε συμβουλευτεί τον 19χρονο γιατρό – «μάγο» Rajesh Yadav, ο οποίος του είπε να θυσιάσει το παιδί.

Τον 13χρονο βρήκε στο πάτωμα και σε μία λίμνη αίματος η μητέρα του, η οποία άρχισε να ουρλιάζει στους γείτονες για να τη βοηθήσουν.

Ο τοπικός επιθεωρητής Ram Gopal Soni είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα της daily mail,  ότι ο κατηγορούμενος πατέρας και ο γιατρός – μάγος θυσίασαν τον 13χρονο πριν τον αφήσουν να αιμορραγεί μέχρι θανάτου. Τον χτύπησαν δυνατά στο κεφάλι και μετά του έκοψαν τα γεννητικά όργανα με ένα τσεκούρι και τον ΄αφησαν να αιμορραγεί στο πάτωμα

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s