Εθισμένη στο σεξ εγκατέλειπε τα παιδιά της για μέρες για να βρει ερωτικούς συντρόφους

Monique Price, 25, from St. Charles, Missouri,  believes she has had sex over 1,000 times with more than 100 sexual partners and still wants intercourse with her fiance six times a day

Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν δίστασε να μιλήσει για τον εθισμό της στο σεξ που την είχε οδηγήσει μέχρι και στην εγκατάλειψη των παιδιών στην προσπάθεια ανεύρεσης ερωτικών συντρόφων.

Η 25χρονη που είναι εθισμένη στο σεξ τα τελευταία 10 χρόνια, παρατούσε τα παιδιά της για μέρες ενώ παραδέχεται πως ο εθισμός της παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, ωστόσο πλέον με τον αρραβωνιαστικό της προσπαθεί να εστιάσει στην οικογένεια και την αγάπη αν και τσακώνονται συχνά επειδή απαιτεί σεξ έξι φορές την ημέρα!

Η 25χρονη ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ πάνω από 1000 φορές με περισσότερους από 100 ερωτικούς συντρόφους κι είναι ενεργή σεξουαλικά από τα 14 της χρόνια.

Η ζωή της νεαρής από το Μιζούρι των ΗΠΑ άλλαξε όταν ένας άγνωστος μετά από μία καυτή νύχτα γεμάτη πάθος, άρχισε να μιλάει μαζί της μέσω ίντερνετ και τελικά της πρότεινε να παντρευτούν έξι μήνες αργότερα.

«Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως αυτό που έκανα ήταν επικίνδυνο, σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου. Σίγουρα ήμουν μία πολύ κακή μητέρα. Έβαζα τα παιδιά μου να κοιμηθούν κι έφευγα για μέρες από το σπίτι μόνο και μόνο για να βρω συντρόφους για σεξ», ανέφερε η νεαρή Αμερικανίδα όπως μετέδωσε η Daily Mail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s