Γνωρίστε τον SELA.

Αποτέλεσμα εικόνας για selaone.

Γι’ αυτόν τύπο γράφω επειδή τον ακούω χρόνια, είμαι από τους 500, 600 φανς του. Μια φορά του ζήτησα με μήνυμα στο soundcloud να μου στείλει ένα κομμάτι του που είχε κατεβάσει γιατί ήθελα να το ακούσω, μου το έστειλε απ’ευθείας, και μου είπε πως το κατέβασε επειδή το σιχάθηκε.

Ένας υποτιμημένος μουσικός της απλότητας που πληροί της δικές μου αβαντ γκαρντ προϋποθέσεις. Είναι ιδιοφυής απλότητα της δουλειάς, το μέλλοου ambient, το τσιλ, το whatever wave που ασκεί και καταλαβαίνεις, καταλαβαίνεις έναν τύπο από λίγα, ακόμα κι αν είναι χωμένος κάπου στην αμερική, στο Vallejo πίσω από ένα λάπτοπ στο διπλανό δωμάτιο της μαμάς του, ή στο πριβέ του λαμπ αν έχει φράγκα, δεν ξέρω, στον ήχο του δεν ακούγεται τίποτα τέτοιο, δεν ρώτησα και δεν θα τον ρωτήσω, δεν έχω λόγο.

 

Mπείτε εδώ εν τω μεταξύ: https://www.youtube.com/user/selaonerofficial

Ο sela δεν νομίζω να βγάλει cd, δεν έχει πάρει καν το premium πακέτο του soundcloud, αλλά το κάνει, αυτό γουστάρω, γουστάρω ανθρώπους που δουλεύουν τον εαυτό τους, δημιουργώντας, σε μένα ξύπνησε τα childhood συναισθήματα, μου θύμησε εκείνα τα σάββατα που ξυπνούσα να δω παιδικά και περίμενα να περάσει η ώρα να πάω στο πάρτυ κάποιου συμμαθητή μου. Αλλά ναι SELA. θέλω ο ambient ήχος του να ταξιδέψει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s